Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ocak 2014 14:01

Türk umre kafilesi yola çıktı

Dün geceden bu yana Medine'de bekleyen Türk kafilesinin uçağı, arızanın giderilmesinin ardından İstanbul'a hareket etti.

Türk umre kafilesi yola çıktı
medine, suudi arabistan, türk umre kafilesi, türk kafilesi, istanbul,

Suudi Arabistan'da dün geceden bu yana bekleyen Türk kafilesinin uçağının, arızanın giderilmesinin ardından İstanbul'a hareket ettiği bildirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilisi Nevzat Ünal'dan alınan bilgilere göre, bugün yerel saat ile 12.45'de 300 kişilik Türk kafilesini taşıyan Suudi Arabistan Havayollarına ait uçak Medine'den ayrılarak İstanbul'a hareket etti. Türk kafilesi dün 20.15'de uçmaları gerekirken uçağın arızalanması sonucu dün geceden bu yana havalimanında bekliyordu. Türkiye'nin Cidde Başkonsolosu Fikret Özer ve Nevzat Ünal'ın tüm girişimlerine rağmen yolcular İstanbul'a uçamamıştı. Uzun bekleyiş sırasında rahatsızlanan bazı yolculara doktorlar müdahale etmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...