Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 15:42

Tuvalet kağıdıyla yaptığı sayesinde Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Amerika'da bir kişi, tuvalet kağıdıyla yaptıklarıyla herkesi şaşırtmayı başardı ve Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Tuvalet kağıdıyla yaptığı sayesinde Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi
amerika,,rekor,,guinness rekorlar kitabı,

Amerika'nın Idaho eyaletinde yaşayan David Rush,  STEM (fen, teknoloji,mühendislik, matematik) eğitimine destek olmak için 101 tuvalet kağıdını kafasının üzerinde taşıdı. Alnına yalnızca bir tane tuvalet kağıdı koyan Rush, üzerine kartonlar yardımıyla 100 tane daha tuvalet kağıdı rulosu dizdi. 

Rush, sosyal medya platformu YouTube'daki kanalında da hem denemelerini hem de ruloları kafasına dizerek taşıyabildiği anları paylaştı. Rush, rekoru fen (science), teknoloji (technology), mühendislik (engineering) ve matematik (mathematics) gibi 4 temel disiplinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan STEM adlı öğretim modeline destek sağlamak için kırdığını söyledi.

Tuvalet kağıdıyla yaptığı sayesinde Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Önceki rekorlarına göre tuvalet kağıdıyla kırdığı rekorun zor olduğunu söyleyen Rush, özellikle denge kurmakta sorunlar yaşadığını da anlattı. Independent Türkçe'nin haberine göre, 101 tuvalet kağıdını kafasında taşıyarak kırdığı rekorun öncesinde 200'den fazla kez adını Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdıran Rush, başarılarının hepsini STEM'e destek olmak için kırdığını söyledi.

Geçen hafta ünlü Fruit Ninja oyunundan yola çıkan Rush, denge tahtasında dururken havaya fırlattığı 85 kiviyi 1 dakika içinde kılıçla kesmişti.

Rush, bu denemesiyle de Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...