Tgrt Haber
05 Aralık 2021 11:13

Tuvaleti kontrol etmemesi hayatından etti! Tüküren kobra öldürdü

Nijerya Hava Kuvvetleri İstihbarat Teşkilatları üyesi Ogah Bercy, tuvalete girmeden önce klozeti kontrol etmeyince korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Bercy'i zehirli tüküren yılan soktu.

Tuvaleti kontrol etmemesi hayatından etti! Tüküren kobra öldürdü
nijerya,,tuvalet,,kobra,,yılan,

Nijerya Hava Kuvvetleri için çalışan ve Lance Onbaşı Ogah Bercy, tuvalette korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Bercy, evindeki tuvalette oturmadan önce klozeti kontrol etmedi ve siyah boyunlu tüküren bir kobra tarafından ısırıldı. O esnada çocukları ise komşularındaydı.

TEDAVİYE GEÇ BAŞLANDI

Onbaşı Ogah Bercy, hastaneye kaldırıldı fakat hastanede tedavi edilmesinin geciktiği iddia edildi. Bercy'nin kızkardeşi, iddiaya yönelik şunları söyledi:

"Aşının hemen yapılmaması dışında, verilen ilaçların da güncelliğini yitirdiğini öğrendim. Eşi başka bir hastaneye sevk edilmesini istedi ancak hastane buna izin vermedi.'' 

Tuvaleti kontrol etmemesi hayatından etti! Tüküren kobra öldürdü

ÜLKENİN EN ZEHİRLİ YILANI

Yaşanan dehşetin ardından zehirli kobra yılanı, tuvaletten çıkartıldı, o anlar orada bulunanlar tarafından kayda alındı. Bercy'i ısıran yılanın siyah boyunlu tükütren bir kobra yılanı olduğu belirtildi. Bu türün ise Nijerya'daki en ölümcül türlerden biri olduğu uzunluğunun ise 2 metreyi bulduğu kaydedildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...