Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ekim 2021 11:28

Tuvaletten çıkan yılan küçük kızı hayatından etti

Suudi Arabistan'ın Abha şehrinde yaşayan 6 yaşındaki Tamara Abdul Rahman, tuvaletteyken delikten çıkan bir yılanın ısırması sonucu hayatını kaybetti.

Tuvaletten çıkan yılan küçük kızı hayatından etti
yılan,,suudi arabistan,

Suudi Arabistan'ın Abha şehrinde 6 yaşındaki kız çocuğu yılan yüzünden hayatından oldu. Babası, kızı tuvaletteyken yılanın delikten çıktığını ve kızının yılanı fark edemediğini söyledi.

Küçük kız Tamara, yılanın ısırmasının ardından hemen babası tarafından hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tamara'nın babası, kızının okula döneceği için çok mutlu olduğunu fakat ölümünün 'Allah'ın dileği' olduğunu söyledi.

Tuvaletten çıkan yılan küçük kızı hayatından etti

Baba, yılanın kızını ısırmasının ardından kızının çığlıklar atması üzerine tuvalete koştuğunu ve kızını hastaneye götürdüklerini, yoğun bakıma alındığını açıkladı. Allah'a inandığını ve Allah'ın yazdığı her şeye boynunun bükük olduğunu söyleyen baba yoğun bakımda kızını kaybettiğini anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...