Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2022 20:14 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 07:00

Tuzla'da şüpheli olay! Yol kenarında ölü bulundu

İstanbul'un Tuzla ilçesinde akşam saatlerinde şüpheli bir olay meydana çıktı. Yol kenarındaki arazide bir erkek cesedi bulundu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Tuzla'da şüpheli olay! Yol kenarında ölü bulundu
ölüm,ceset

İstanbul Tuzla'da yol kenarındaki korkunç bir manzara, ekipleri harekete geçirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri, bir kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Tepeören Eski Ankara Asvaltı Caddesi'nde saat 18.00 sıralarında meydana gelen olaya göre, yol kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

ERKEK CESEDİ BULUNDU

Olay yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde boş arazide kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri ve savcısının çalışmaları incelemelerinin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...