Tgrt Haber
02 Haziran 2014 13:03

Twitter’da Para Dağıtan Adam Konuştu

Uzun süredir Twitter hesabı üzerinden belirli lokasyonlar belirterek para dağıtan kişi sonunda konuştu.

Twitter’da Para Dağıtan Adam Konuştu
gizemli zengin, hiddencash, ilk röportaj, ipucu, new york times, Silikon Vadisi, svtv, Twitter, twitterda para dağıtıyor, Twitter

Geçtiğimiz günlerde oluşturduğu Twitter hesabı üzerinden parasını farklı Twitter kullanıcıları ile paylaşmak için ilginç bir kampanya başlatan @Hiddencash(gizli para)’ın, haberini sizlerle de paylaşmıştık. Zarf içine nakit para yerleştiren ve kullanıcıları bulunduğu yere yönlendiren gizemli zengin, en son “Taş plak öldü diyorlar. Ama o hâlâ yaşıyor. Hem de adı aşkın zıttı olan bir sokakta.” Tweet’ini atarak takipçilerini nakit dolu zarfın bulunduğu konuma yönlendirmişti.
“Amacım insanları biraz olsun gülümsetmek”
İlk kez basına konuşan gizemli zengin Time dergisine verdiği bir röportajda, “İnsanların biraz olsun gülümsemesini sağlamak” amacıyla böyle bir kampanya başlattığından bahsetmiş. Hiddencash’ın takipçilerinden biri olan Milles Tokatz, “Kız arkadaşımı işten alıyordum, Twitter’a baktım ve son ipucunun bulunduğum yere iki blok uzakta olduğumu gördüm” sözlerini paylaşmış ve yönlendirilen konumda zarf içinde para bulmuş. Bakalım ileriki süreçlerde hayırsever zenginin kampanyaları kaç kişinin yüzünü güldürecek. Bu oldukça ilginç yöntemle para dağıtan kişinin yüzünü güldürdüğü başka bir deyişle para dağıttığı kişilerin görüntülerine göz atmak için tılklayın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...