Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Mart 2015 11:00

Uçağı düşüren pilotun eski kız arkadaşından önemli açıklama

Uçağı düşüren pilotun eski kız arkadaşı, 'Kazayı duyduğumda, Lubitz’in ‘Bir gün sistemi değiştirecek bir şey yapacağım ve herkes benim adımı öğrenecek, beni hatırlayacak’ dediğini hatırladım' dedi.

Uçağı düşüren pilotun eski kız arkadaşından önemli açıklama
Andreas Lubitz, fransa uçak düşmesi, uçağı düşüren pilot,

Germanwings Havayollarına ait Barselona-Düsseldorf seferini gerçekleştiren yolcu uçağının yardımcı pilot Andreas Lubitz tarafından düşürüldüğü açıklanmıştı. Kazanın ardından başlatılan incelemeler kapsamında olay günü yardımcı pilota verilen hasta raporunun şirket yetkililerine teslim edilmediği bildirilirken, Andreas Lubitz’in eski kız arkadaşı, yardımcı pilotun uçağı düşüreceğini daha önceden ima ettiğini bildirdi. İsminin açıklanmasını istemeyen eski eski kız arkadaş, kazanın olduğunu öğrendiğinde Lubitz’in kendisine 'Bir gün sistemi değiştirecek bir şey yapacağım ve herkes benim adımı öğrenecek, beni hatırlayacak’ dediğini hatırladım. O zaman, ne demek istediğini anlamamıştım ancak şimdi her şey çok daha net” dedi. Lubtiz’in sırlarını saklamayı başardığını bildiren yardımcı pilotun eski kız arkadaşı, yardımcı pilotun geceleri korku içinde uyandığını ve “düşüyoruz” diye çığlıklar attığını belirtti. Eski kız arkadaşı yardımcı pilotun gerçekle neler olduğunu ve bu durumu diğer insanlardan saklamayı bildiğini ifade etti.
Barcelona- Düsseldorf’a gitmek üzere havalanan Airbus tipli yolcu uçağının Fransız Alplerinde düşmesinin ardından, araştırmalar kapsamında bulunan kara kutuda elde edilen ses kayıtlarında göre 150 kişinin bulunduğu uçağın yardımcı pilot Andreas Lubitz tarafından düşürüldüğü açıklanmıştı. Açıklamanın ardından yarımcı pilotun evinde yapılan aramalar çerçevesinde Lubitz’in bilgisayarına ve bazı belgelere el konmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...