Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2021 17:36

Uçak acil inişe geçti, pilot metrelerce yüksekten aşağı atladı

Fransa'da acil iniş yapmak zorunda kalan uçağın yardımcı pilotu, metrelerce yüksekten denize atladı. Uçaktan atlayan genç pilotu arama kurtarma çalışmaları sürerken henüz bir iz bulunamadı.

Uçak acil inişe geçti, pilot metrelerce yüksekten aşağı atladı
fransa,,yuçak,,yardımcı pilot,,acil iniş,

Fransa'da küçük bir uçağın acil iniş yapması üzerine uçaktan denize atlayan yardımcı pilotun izi hala bulunamadı.

Fransa’nın Biscarosse bölgesinde, Piper model küçük uçak sahile acil iniş yaptı. Uçağın yardımcı pilotunun acil iniş öncesi denize atladıktan sonra kaybolduğu bildirildi. Uçaktaki eğitmen pilotun ise durumunun iyi olduğu ancak 32 yaşındaki yardımcı pilotu arama çabalarının olumsuz sonuçlandığı belirtildi. Yardımcı pilotun atlamadan önce can yeleği giymediği açıklandı.

İNTİHAR İHTİMALİ

Fransız ekipler kayıp pilotu bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarına helikopter ve sürat teknelerinin de katıldığı öğrenildi.

Bazı yerel gazeteler ise uçağın yardımcı pilotunun binlerce metre yükseklikten atlayarak intihar etme ihtimaline işaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...