Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ocak 2022 14:29

Uçak raylara acil iniş yaptı pilot trenin çarpmasından saniyeler önce kurtarıldı

ABD'nin Los Angeles şehrinde tren raylarına acil iniş yapan küçük uçağa tren çarptı. Uçağın pilotu son anda polisler tarafından uçaktan çıkarıldı.

Uçak raylara acil iniş yaptı pilot trenin çarpmasından saniyeler önce kurtarıldı
uçak,tren,ray,pilot

ABD’nin California eyaletinin Los Angeles kentinde Cessna marka küçük uçak havalandıktan kısa bir süre sonra arıza nedeniyle tren raylarına acil iniş yaptı. Polislerin yaralı pilotu uçaktan çıkarmasından saniyeler sonra tren uçağa çarptı.

Polislerin zamanla yarışı polis vücut kamerasına an be an kaydedildi. Vücut kamerası görüntülerinde polislerin pilotu uçaktan çıkararak geriye çekilmesinin hemen ardından trenin yaklaştığı ve polislerin hızlıca geri çekildiği görülüyor. Trenin uçağa hızla çarpmasıyla uçak parçaları etrafa saçılıyor.

Vücudunda kesik yaraları bulunan pilotun tedavi için hastaneye kaldırıldığı ve durumunun stabil olduğu belirtildi. Yerel kaynaklara göre, trendeki yolcular kazayı yara almadan atlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...