Tgrt Haber
06 May 2021 17:35

Uçak seferi gecikti, pilot yolculara pizza ısmarladı

ABD'nin Florida eyaletinden Kuzey Carolina'ya yapılacak uçuş kötü hava şartları yüzünden 40 dakika ertelendi. Ardından fırtına yüzünden uçak Güney Carolina'ya zorunlu iniş yapıp pistte 1 saat 22 dakika bekledi. Uçak pilotu bu sırada mağdur olan yolculara pizza ısmarladı.

Uçak seferi gecikti, pilot yolculara pizza ısmarladı
uçak,,sefer,,pilot,,yolcu,,pizza,

ABD'de American Eagle isimli havayolu firmasına ait 4798 sefer sayılı uçuşu, 4 Mayıs'ta Key West, Florida'dan Charlotte, Kuzey Carolina'ya güzergahlarından uçuşunu gerçekleştirecekti. Ancak uçak, kötü hava şartları sebebiyle havalanmak için 40 dakika beklendi. Havalandıktan sonra fırtınaya yakalanan uçak, Kuzey Carolina'ya varamadan Güney Carolina eyaletine zorunlu iniş yaptı.

1 saat 22 dakika boyunca havalimanında bekleyen uçaktaki yolcular mağdur olunca pilot herkese pizza ısmarlayarak adeta yolcuların gönlünü aldı.

John isimli pilot 6 saat sonunda uçağı Charlotte'a ulaşırırken, havayolu firmasının bir yetkilisi uçak mürettebatıyla gurur duyduklarını söyleyip, "Her gün müşterilerimize büyük özen gösteren American Airlines ekibiyle ve diğer bölgesel ortaklarımızla inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. Ekibimiz sürekli olarak sektörün en iyisi olduklarını kanıtlıyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...