Tgrt Haber
26 Ağustos 2021 14:12

Uçurtma sörfü yaparken eve çarptı hayatını kaybetti

Amerika'da uçurtma sörfü yapan bir kişi, şiddetli rüzgar nedeniyle kontrolü kaybetti. Eve çarpan kişi, hayatını kaybetti.

Uçurtma sörfü yaparken eve çarptı hayatını kaybetti
amerika,,uçurtma,

Amerika Florida eyaletinin güneydoğusunda yer alan Fort Lauderdale kentinde bir kişi, uçurtma sörfü yaptığı sırada şiddetli rüzgar nedeniyle kontrolü kaybetti, eve çarptı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürerken, şahsın turuncu uçurtmasının evin balkonlarında asılı kaldığı görüldü.

Adı açıklanmayan 50’li yaşlardaki uçurtma sörfçüsünün hayatını kaybettiği bildirildi. Fort Lauderdale İtfaiye Şefi Stephen Gollan yaptığı açıklamada, uçurtma sörfçüsünün ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmasının ardından yaşamını yitirdiğini doğruladı.

Uçurtma sörfü yaparken eve çarptı hayatını kaybetti

Gollan ayrıca, bir görgü tanığının itfaiye ekiplerine talihsiz adamın kumsaldan binalara doğru hızlı ve kontrolsüz bir şekilde sürüklendiğini, daha sonra da bir evin kuzey cephesine çarptığını söylediğini aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...