Tgrt Haber
29 May 2021 15:12

UFO'nun sırrı 1 Haziran’da çözülecek

Son dönemde artan UFO haberleri Amerika’nın gündeminden düşmüyor. ABD’li yetkililerden gelen UFO açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. Yetkililer UFO ile ilgili gerçekleri 1 Haziran’da açıklayacak

UFO'nun sırrı 1 Haziran’da çözülecek
ABD,,pentagon,,UFO,

ABD’nın gündemini meşgul eden UFO’larla ilgili açıklama 1 Haziran’da yapılacak.

UFO'LARIN SIR PERDESİ ARALANACAK

Tanımlanamayan nesneleri saptamak için Pentagon çatısı altında bir birim kuruldu. Burada mühendisler ve istihbarat uzmanları 2008’den beri UFO görüntülerini analiz ediyor. Pentagon ve istihbarat servisleri UFO’lar hakkında bildiklerini açıklamaya zorlayan bir madde eklediler. Söz konusu sunumun 1 Haziran’da yapılması ve kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Eski Pentagon yetkilisi Luis Elizondo Pentagon’un tanımlanamayan nesneler üzerine bir birim kurduğunu anlattı. Ardından UFO tartışmalarına daha sonra Obama’da katıldı. Son dönemde çok sayıda savaş pilotu ise uçuşları sırasında sıra dışı objelerle karşılaştıklarını belirterek o anların videolarını paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...