Tgrt Haber
31 Temmuz 2022 09:58 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 10:46

Ukrayna Kırım’da Rus filosunu vurdu! İnsansız hava aracı ile düzenlenen saldırı sonrasında Rusya’dan açıklama geldi

Ukrayna ile Rusya arasında savaş sürerken Kiev’den sürpriz bir saldırı geldi. Ukrayna Kırım’ın Sivastopol limanında bulunan Rus filosuna insansız hava aracıyla saldırı düzenlendi. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Ukrayna Kırım’da Rus filosunu vurdu! İnsansız hava aracı ile düzenlenen saldırı sonrasında Rusya’dan açıklama geldi
rusya,ukrayna,kırım,saldırı

Rusya Devlet Başkanı Putin’in emri ile başlayan Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş zaman zaman şiddetini arttırarak devam ediyor. Dünyanın ‘tahıl krizinin’ çözümü için gözlerini bir kez daha çevirdiği bölgeden patlama sesleri yükseldi. Rusya’nın ilhak ettiği Kırım’da kentin valisi Mihail Razvozhayev, Pazar günü Kırım'ın Sivastopol limanında Rus filosuna insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda beş kişinin yaralandığını söyledi.

UKRAYNA’DAN CEVAP GELMEDİ

Ukrayna Savunma Bakanlığı ise gelen haberlere cevap vermedi. Razvozhayev, Federal Güvenlik Servisi'nin (FSB) durumu araştırdığını söyledi. Vatandaşlara evde kalma yönünde çağrıda bulunan Razvozhayev’in açıklamalarını dünya son dakika olarak manşetlerine taşıdı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...