Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2018 16:39

Ukrayna parlamento kanalında bir ilk: Vekiller canlı yayında kavga etti

Ukrayna'nın parlamento kanalında bir ilk yaşandı.20 yıllık geçmişi olan kanalda sıkıyönetimi tartışan vekiller canlı yayında kavga etti.

Ukrayna parlamento kanalında bir ilk: Vekiller canlı yayında kavga etti
ukrayna,,miletvekili,,kavga,

Yüksek Rada televizyonunda ilk kez canlı yayında kavga çıktı. Kanalda Poroşenko'nun Ukrayna'nın 10 bölgesinde getirdiği sıkıyönetim tartışılırken, Svoboda partisinden vekil Yuriy Levçenko, Poroşenko Bloğu'ndan Oleg Barna'yı ‘oligarkların uşağı' olarak nitelendirdi. Barna da Levçenko'ya cephe hattında görev yapması gerektiğini, çatışma bölgelerine gitmeyen politikacıların sıkıyönetim hakkında konuşma hakkı olmadığını ifade etti.

Levçenko ise daha sonra tartışmayı körükleyerek Barna'ya ‘sarhoş kafayla Kiev'de tramvaya çarpan biri' olduğunu söyledi. Bu sözler üzerine Barna hiddetlenerek Levçenko'ya saldırdı, yüzüne yumruk atıp onu yere yatırdı.

Kavga sırasında stüdyodaki aletler zarar gördü.



​Rusya'ya karşı nefreti ve provokatif söylemleriyle bilen Barna, Kiev'de araç kullanırken yüksek hızla tramvaya çarpmıştı. Çarpışmanın şiddetiyle tramvay yoldan çıkmıştı. Olayda şans eseri kimse zarar görmemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...