Tgrt Haber
06 Kasım 2021 15:27

Ukrayna'dan Rusları kızdıracak açıklama: Türk SİHA'larının sayısını artıracağız

Türkiye’den aldıkları SİHA’ları ayrılıkçılar üzerinde ilk kez kullandıklarını doğrulayan Ukrayna Genelkurmay Başkanı Sergei Shaptala’dan Rusları kızdıracak bir açıklama geldi. Shaptala, Bayraktar TB2 SİHA’larının sayılarını artıracaklarını söyledi.

Ukrayna'dan Rusları kızdıracak açıklama: Türk SİHA'larının sayısını artıracağız
ukrayna,rusya,bayraktar tb2,SİHA,Türk siha

Türkiye’den Bayraktar TB2 SİHA alan Ukrayna’dan Rusya’yı kızdıracak bir açıklama geldi. SİHA'lara ilişkin önemli mesajlar veren Genelkurmay Başkanı Sergei Shaptala, Türkiye2den daha fazla SİHA alacaklarını söyledi.

‘SİHA’LARLA AYRILIKÇIALRI VURDUK’

Bayraktar TB2’yi muharebe alanında ilk kez kullandıklarını belirten Ukraynalı komutan Shaptala, SİHA’larla Donbass'ta Rusya yanlısı ayrılıkçı güçleri vurduklarını doğruladı. Ayrılıkçıların Minsk anlaşmalarını ihlal ettiğini belirten Shaptala, açıklamasında , "Onları kullandığımız doğru. Ekranda askerlerimizin ateş altında olduğunu gördük” dedi.

UKRAYNA TÜRKİYE’DEN DAHA FAZLA SİHA ALACAK

Sputnik'in haberine göre, Ukrayna daha önce aldığı Bayraktar TB2 SİHA’lara yenilerini ekleyecek. SİHA’ların sayılarını artıracakları mesajını veren Shaptala, açıklamasında "Devlet bize Bayraktar SİHA’ları alıyor. Şu anda kullanımda olan SİHA’larımız var ve burada durmayacağız, artırmaya devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...