Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2022 11:17 - Güncelleme : 22 Temmuz 2022 11:25

Evine aldığı mülteci kadın ile kaçan İngiliz adamın yeni adımı gündeme oldu! Bu sefer Ukraynalı çifti evine aldı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta ülkesinden kaçarak İngiltere’ye sığınan Ukraynalı Sofiia Karkadym isimli kadına Lorna Garnett ve eşi Tony Garnett çifti kapılarını açtı. Ancak 10 gün sonra Tony ile Sofia arasında aşk başladı ve çiftin evlilikleri sona erdi. Dünya gündemine oturan Tony Garnett bu sefer de başka bir Ukraynalı kadın mülteci ve erkek arkadaşına evini açtı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Daily Mail
Evine aldığı mülteci kadın ile kaçan İngiliz adamın yeni adımı gündeme oldu! Bu sefer Ukraynalı çifti evine aldı
ukrayna,rusya,ingiltere,mülteci,tony

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle milyonlarca Ukraynalı ülkesini terk ederek başka ülkelere sığınmak zorunda kaldı. Bunlardan biri de 22 yaşındaki Sofia Karkadym isimli kadın. Genç mülteci İngiltere’ye sığınırken Lorna Garnett ve eşi Tony Garnett kapılarını Karkadym için açtı.

10 YILLIK EVLİLİKLERİ SONA ERDİ

Ancak çiftin kapılarını açtığı mülteci evliliklerin sona ermesine neden oldu. Lorna ve Tony’nin 10 yıllık birlikteliği genç kadın ile İngiliz adamın yakınlaşması ile bozuldu.  

İNGİLİZ KADIN UKRAYNALI MÜLTECİYİ SUÇLADI

3 çocuk annesi olan Garnett, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada Tony'nin kendisinden Lorna için ayrıldığını açıkladı. Lviv'den İngiltere'ye sığınmak zorunda kalan Sofia'nın, ülkeye girdikten sonra Tony'yi "gözüne kestirdiğini" iddia eden Garnett, "Ona evimizin kapılarını açtık ve o bana böyle karşılık verdi" diyerek sitem etti.

ÇİFTİN İLİŞKİSİ DÜNYA GÜNDEMİNE OTURDU

Sofiia’nın gelişinden 10 gün sonra Tony ve Sofia'nın evden ayrılma kararı aldı. İngiltere’de yaşanan bu olay dünya basının oldukça ilgisini çekti. Tony yaşadıkları sonrasında iş bulmakta sıkıntı yaşadığını ve herkesin kendisine cephe aldığını söyleyerek yardım istedi.

YENİ BİR MÜLTECİYE EV SAHİPLİĞİ YAPTILAR

İş arayışına devam eden Tony’nin yaptığı yeni hamle yine gündem oldu. Tony ve Sofia çifti kiraladıkları evde ikinci bir mülteciyi aldı. Tony, Ukrayna'dan kaçan bir kadın ve onun erkek arkadaşına kapılarını açtı. 19 yaşındaki Rastorhuieva ve 18 yaşındaki Tronevych kendilerine kapıları açan Tony ve Sofia’ya teşekkür ederken daha önce yaşadıkları evde yaşadıkları sıkıntılarını dile getirdi.

Evine aldığı mülteci kadın ile kaçan İngiliz adamın yeni adımı gündeme oldu! Bu sefer Ukraynalı çifti evine aldı

"KEDİLER KAÇMASIN DİYE PENCERE AÇILMIYORDU"

Rastorhuieva ve Tronevych çifti yaşadıkları yerde kediler kaçmasının diyerek pencereleri açmalarına ev sahipleri tarafından izin verilmediğini ve küçük bir çekyatta yatmak zorunda kaldıklarını söyledi.  Ev sahiplerinin çamaşırlarını yıkadıklarını ve yerleri temizlemek zorunda kaldıklarını söyleyen genç çift, Tony ve Sofia’nın kendilerini davet etmesinin çok mutlu edici olduğunu ifade etti.

Evine aldığı mülteci kadın ile kaçan İngiliz adamın yeni adımı gündeme oldu! Bu sefer Ukraynalı çifti evine aldı

TONY: SOFİA İLE EVLENECEĞİM

Bir kafede barista olarak çalışan Tronevych, "Kaldığımız yerde çok mutsuzduk. Biraz teselliye ihtiyacımız var ve şu anda biraz anlayışa da ihtiyacımız var” dedi.  Sofia ile ilişkisi nedeniyle internette tacize uğrayan Tony, "İnsanların beni, Lorna ve iki kızımdan ayrıldığım için yataktan yatağa zıplayan bu tür arsız zavallı biri olarak gördüğünü biliyorum. Hiçbir şey gerçeklerden daha uzak olamaz. Lorna ile olan ilişkim birkaç yıldır bozuktu ve biz kardeş gibi yaşıyorduk. Sofia geldiğinden beri bol bol gülümsemeyi ve yeniden mutlu olmayı başardım. Onunla evleneceğim” dedi. 

Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fehmi24 Aralık 2018 22:53

Karma bir adayın başarılı olacağına inanmıyorum. Bundan önce bir çatı adayı vardı. 14 parti desteklediği halde yenik düştü. bunun bir benzeri olacaktır diyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...