Tgrt Haber
22 Aralık 2014 19:56

Ünlü İngiliz şarkıcı Joe Cocker hayatını kaybetti!

Ünlü İngiliz şarkıcı Joe Cocker hayatını kaybetti.

Ünlü İngiliz şarkıcı Joe Cocker hayatını kaybetti!
joe cocker, ölüm, ingiliz şarkıcı,

1975 yılında çıkardığı "You Are So Beautiful" ve 1987 yılında çıkardığı Unchain My Heart isimli şarkısıyla tüm dünyada şöhreti yakalayan şarkıcı 70 yaşında hayatını kaybetti. Menajeri Barrie Marshall  AFP'ye yaptığı açıklamada Cocker'ın Colorado'daki evinde öldüğünü söyledi. Ölüm nedenini açıklamadı. Sheffield'da doğan Cocker, gaz tesisatçılığından dünyaca ünlü bir pop star basamağına yükseldi. Kendine has sesiyle müzik tarihine geçen Cocker, The Beatles'ın With A Little Help from My Friends şarkısına yaptığı yorumla pop müzik listelerinde 1 numaraya yükseldi.

Jennifer Warnes'la 'Up Where We Belong' yaptığı düet 'Subay ve Centilmen' filminde kullanılınca Joe Cocker da zirveye yerleşti. Şarkıcı bu düetle Grammy ve Oscar ödüllerini kazandı. 2007'de Şöhretler Geçidi'ne ismi yazıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...