Tgrt Haber
08 Haziran 2014 13:22

Ünlü komedyen bu arabadan sağ çıktı

ABD'nin dünyaca ünlü komedyeni Tracy Morgan trafik kazasında ağır yaralandı. New Jersey'deki kazada bir kişi de hayatını kaybetti.

Ünlü komedyen bu arabadan sağ çıktı
abd,ünlü komedyen,Tracy Morgan,

"Saturday Night Live Show" (Cumartesi Gecesi Canlı Gösterisi) ve "30 Rock" yıldızlarından ABD'li aktör ve komedyen Tracy Morgan trafik kazası geçirdi. New Jersey Turnpike otobanındaki kazada dünyaca ünlü komedyen Morgan ağır yaralanırken, bir kişi de yaşamını yitirdi. Görgü tanıklarının açıklamasına göre, ünlü komedyen Morgan dahil, 6 kişinin içinde bulunduğu seyir halindeki ''limuzin otobüs'' ile aralarında römorklu 2 traktörün de yer aldığı 6 araç çarpıştı. Takla atan limuzin otobüsün sürücüsü James McNair'in (63) kaza yerinde hayatını kaybederken, Morgan ise, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Morgan'la birlikte kazada yaralanan 7 kişinin Newark'taki Robert Wood Johnson Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı ve Morgan dahil 3 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. New Jersey Eyalet Polisi, kazanın neden meydana geldiği konusundaki araştırmalarına devam ederken, görgü tanıklarının açıklamasına göre, kazanın traktörlerden kaynaklanmış olabileceği ileri sürülüyor. 45 yaşındaki 4 çocuk babası Morgan, Cuma akşamı Delaware eyaletinin Dover şehrinde ''stand up'' gösterisi gerçekleştirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...