Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 May 2021 15:42

Ünlü sanatçı Rihanna’dan Filistin’e destek!

İşgalci İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarına bir tepki de ünlü sanatçı Rihanna’dan geldi.

Ünlü sanatçı Rihanna’dan Filistin’e destek!
Rihanna,israil,,filistin,

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları devam ediyor. Dünyaca ünlü sanatçılar bu saldırı karşısında Filistin halkına açıkça destek verdi. Onlardan birisi de ünlü şarkıcı- söz yazarı Rihanna. Rihanna sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İsrail polisinin Filistinlilere yönelik zulmüne tepki gösterdi. 


INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI!

Ünlü şarkıcı Rihanna, yaptığı paylaşımda Filistin’e açık destek verirken, saldırıları görmeye cesaret edemediğini belirtti.  Masum Filistinli çocukların öldüğünü hatırlatan Rihanna, çocukların bombalardan sığınaklara kaçtığını söyledi. Çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini ayrıca çocukların da öldüğünü söyleyen Rihanna, “Bir tür kararlılık olması gerekiyor! Ne yazık ki, masum insanların hükümet ve fanatikler tarafından sürdürülen inançlara kurban gitmesini izliyoruz ve bu döngünün kırılması gerekiyor!" dedi.

Ünlü sanatçı Rihanna’dan Filistin’e destek!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...