Tgrt Haber
19 Eylül 2021 09:47

Ünlü Youtuber'ın ardından nişanlısı da kayıplara karıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nde nişanlısıyla çıktığı gezinin ardından haber alınamayan Youtuber Gabby Petito'nun ardından nişanlısı Brian Laundrie de kayıplara karıştı.

Ünlü Youtuber'ın ardından nişanlısı da kayıplara karıştı
youtube,youtuber,abd,kayıp

ABD'nin New York eyaletinin Long Island bölgesinde yaşayan Gabby Petito, nişanlısı Brian Laundrie'yle birlikte haziran sonu ülkeyi gezmek için seyahate çıkmıştı. Seyahat boyunca 22 yaşındaki genç kız, ailesiyle iletişim halindeyken ağustos sonunda aniden iletişimleri kesildi. 11 Eylül'de ise hakkında kayıp başvurusu yapıldı ve yerel, federal ekipler tarafından hala aranıyor. 

 

YouTube fenomeni Petito'dan haber alınamazken, nişanlısı Laundrie ise eylül ayında evine döndü. Polis ve kayıp genç kızın ailesi, nişanlısı Laundrie'den bilgi almak istese de başarılı olamadı. Ardından ise Laundrie de kayıplara karıştı.

Ünlü Youtuber'ın ardından nişanlısı da kayıplara karıştı

''ONU DIŞARI ÇIKARIN!''

Polis sözcüsü, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Laundrie ailesinin avukatı cuma günü FBI görevlilerini aradı ve Brian'ın kaybolduğunu söyledi. Aile Brian'ı salı gününden beri görmediğini söyledi.''

Polis ekipleri, geçtiğimiz gün şimdilerde kayıp olan Laundrie'nin evine giderek ailesiyle görüştü. Bu sırada Laundrie'nin evinin önünde toplanan ve soruşturmaya destek vermemesini eleştirerek ''Gabbie nerede?'' sloganlarıyla protesto düzenleyen bir grup, genç kızın nişanlısının içerde saklandığını düşünerek ''Onu dışarı çıkarın''' diye bağırdı.

Öte yandan New York Post'un haberine göre, hakkında resmi bir dava açılmadığı için Laundrie bir suçlu olarak değil, nişanlısı Petito gibi FBI tarafından kayıp bir kişi olarak aranıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...