Tgrt Haber
22 Ekim 2021 21:29

Usta oyuncu Alec Baldwin’den setteki cinayete ilişkin ilk açıklama

ABD'de Rust filminin çekimleri esnasında görüntü yönetmenini vuran, yönetmeni yaralayan Alec Baldwin olay sonrası ilk kez açıklama yaptı. Baldwin yaşadığı üzüntüyü dile getirirken olayı kaza olarak nitelendirdi.

Usta oyuncu Alec Baldwin’den setteki cinayete ilişkin ilk açıklama
Baldwin,ABD,Rust,Rust filmi,Alec Baldwin

Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in yeni filmi Rust'ın setinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Baldwin, bir sahnenin çekimi sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi. Ancak silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmenine hem filmin yönetmenine isabet etti.

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) hayatını kaybetti. Filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralandı. Souza'nın hastaneden taburcu olduğu öğrenildi. 

BALDWİN OLAYI KAZA OLARAK NİTELENDİRDİ

Olay sonrasında sessizliğini bozan Baldwin, ilk açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yaptı.
Olayı 'trajik bir kaza' olarak nitelendiren Baldwin, "Eş, anne ve çok sevdiğimiz meslektaşımız Halyna Hutchins'in hayatına neden olan trajik kazayla ilgili üzüntümü anlatacak söz bulamıyorum.  Bu trajedinin nasıl meydana geldiğini ortaya çıkarmak için polis soruşturmasıyla tamamen işbirliği yapıyorum" dedi. Hutchins'in eşiyle yakın iletişim halinde olduğunu belirten Baldwin, ailesine destek olduğunu ifade etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...