Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Kasım 2021 09:00

Üşüyen hırsız bahçedeki arabaları ateşe verdi

Aydın'da alkollü olduğu öne sürülen bir adam, hırsızlık yapmak için girdiği bir evin bahçesinde ısınmak için yaktığı ateş hayatına mal oluyordu. Kısa sürede büyüyerek bahçe içinde bulunan iki araca sıçrayan alevler, arabaları küle döndürdü.

Üşüyen hırsız bahçedeki arabaları ateşe verdi
aydın,,yangın,,araba,,hırsız,

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, alkollü olduğu ve hırsızlık yapmak için bir evin bahçesine girdiği öne sürülen kişi ısınmak için bahçede ateş yaktı. Kısa sürede büyüyen alevler bahçedeki iki arabaya sıçradı. Çıkan yangında bahçede bulunan iki araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Üşüyen hırsız bahçedeki arabaları ateşe verdi
Ev sahibinin bahçede beslediği köpek ise alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtarıldı.

ARABALAR ALEV ALDI

Yeşil Mahalle Kanal Yolu Altı Mevkiinde saat 23.00 sıralarında meydana gelel olayda, iddiaya göre, A.A.T. isimli alkollü kişi, sokak üzerinde bulunan müstakil bir evin bahçesine girdi. Hırsızlık amacıyla bahçeye girdiği öne sürülen şüpheli, ısınmak için ateş yaktı. Bahçedeki kuru otlara sıçrayan alevler, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bahçe içerisinde park halinde olan 35 HV 514 ve 43 PH 063 plakalı araçlara sıçradı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Alevleri fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Nazilli İtfaiye Amirliği ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Bu esnada ev sahibinin bahçede beslediği köpek de alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtarıldı. Şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...