Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2021 20:10

Uyuşturucu krizine giren genç ailesini rehin aldı

Adana'da uyuşturucu krizine giren kişi, annesi, ablası ve 4 yeğenini rehin aldı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla kurtarılırken madde krizine giren şahıs gözaltına alındı.

Uyuşturucu krizine giren genç ailesini rehin aldı
adana,,uyuşturucu,,operasyon,

Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda uyuşturucu krizine giren T.K. önce babası Kazım K. İle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine T.K. bıçakla babasını kovaladı. Yaşlı adam kendisini dışarıya atarken T.K. evde bulunan annesi Gülay K., ablası Özge Ç. ve 4 yeğenini rehin aldı.  Durum sonrası baba polis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen ekipler T.K.’yi sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Şahıs, yaklaşık 1 buçuk saat boyunca evdeki cam, kapı ve bardakları kıran genç kırılan cam parçalarını hem ablasıyla yeğenlerinin hem de kendisini ikna etmeye çalışan polislere fırlattı.

AMCA VE KUZENLERİ KAPIYI KIRMAYA ÇALIŞTI

T.K., küfür ederek evdekilere ve kendisine zarar verirken üst katta oturan amcası ve kuzenleri bir taraftan kürekle balkonun demir korkuluklarına vurdu. Olay yerine gelen özel harekat polislerinin de desteğiyle evin kapısını kıran polisler şahsı gözaltına aldı. Kurtulan çocuklara ise mahalleli sahip çıktı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...