Tgrt Haber
15 May 2020 10:05

'Virüsten korunmak için mi?' diyerek kasiyere tükürdü

Japonya'da korona virüsün bulaşmasını engellemek üzere market kasalarına konulan plastik bariyerin ardındaki çalışana, "Bu, virüsten korunmak için mi?" diyerek tüküren 72 yaşındaki adam tutuklandı.

'Virüsten korunmak için mi?' diyerek kasiyere tükürdü
Japonya,,korona virüs,

Japonya'nın Hyogo Eyaleti'ndeki Awaji şehrinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yerel medyanın aktardığına göre bir market çalışanına tüküren 72 yaşındaki erkek şüpheli tutuklandı.

"Eğlence amaçlı yapmıştım"

Ülkedeki ticari işletmelerin müşteri ile kasiyer arasındaki teması azaltmak üzere kullandığı plastik bariyerin ardındaki çalışana "Bu, korona virüsten korunmak için mi?" diye soran şüphelinin, 24 yaşındaki kadın kasiyere tükürdüğü belirtildi. Plastik bariyer nedeniyle genç kadın isabet almazken, 27 Nisan'da gerçekleşen olayın ardından şüphelinin geçtiğimiz çarşamba günü tutuklandığı aktarıldı. Polise verdiği ifadede suçlamaları kabul eden şahsın, "Kasiyerin tepkisini görmek istedim. Eğlence amaçlı yapmıştım" dediği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...