Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Şubat 2015 02:19

Vladimir Putin, Rusya’nın en popüler erkeği

Vladimir Putin, ülkenin en popüler 50 erkeği listesinde zirveye oturdu. Medialogiya şirketinin hazırladığı sıralamada, Şubat 2014 – Şubat 2015 arası dönemde yerel basındaki haberlerde yer bulma sayısı dikkate alındı.

Vladimir Putin, Rusya’nın en popüler erkeği
Vladimir Putin, dünya liderleri

Araştırma sonuçlarına göre; Başkan Putin, tam 1 milyon 576 bin 921 kez gazeteciler tarafından anıldı veya açıklamalarına yer verildi.
İkinci sırada Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev yer alırken, Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin üçüncü oldu. Listenin dördüncü sırasında ise Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov yer aldı.
Listeye ayrıca Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Çeçenistan Başkanı Ramzan Kadirov, Rus Ortodoks Kilisesi Patriği Kirill, Sankt-Petersburg Valisi Georgiy Poltavçenko ve Rusya Soruşturma Komitesi Sözcüsü Vladimir Markin de girdi.
Sıralama, en etkili 22 bin 400 kaynağa (televizyon, radyo, gazete, dergi, haber ajansı ve internet sitesi) yönelik yapılan araştırmaya dayanıyor.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...