Tgrt Haber
29 Haziran 2021 11:17

Wuhan Laboratuvarı'ndaki bilim insanından çarpıcı açıklamalar

Covid 19 virüsünün sızdığı iddia edilen Wuhan Laboratuvarı'nda çalışan son yabancı bilim insanı Danielle Anderson, anlattıklarıyla ezberleri bozdu.

Wuhan Laboratuvarı'ndaki bilim insanından çarpıcı açıklamalar
wuhan laboratuvarı,koronavirüs,covid 19

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktığı iddia edilen koronavirüsün hala nasıl ve nereden çıktığı konusunda hala bilim dünyası ortak bir fikirde buluşamadı. Son zamanlarda ise Wuhan'daki bir laboratuvardan sızdığı iddiaları dilden dile dolanır hale geldi. Laboratuvarda çalışan son yabancı bilim insanı Bloomberg'e yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

''LABORATUVARDA KİMSE HASTA OLMADI''

Bilim insanı Anderson yaptığı açıklamada laboratuvarın iddiaların aksine benzerleri ile aynı şekilde çalışan bir tesis olduğunun altını çizdi. 2019'da virüsün yayılmaya başladığı zamanlarda laboratuvarda çalışan kimsenin hasta olduğuna tanık olmadığını söyledi. Anderson, Wuhan'daki laboratuvarı 'normal bir yer' olarak tanımladı.

Anderson, kendisinin de Wuhan Laboratuvarı'nda bulunmasına rağmen hasta olmadığını söyledi. Hatta test yaptırdığını ve vücudunda virüse yakalandığına dair hiçbir bulgu olmadığını söyledi.

Bilim insanı, koronavirüsün doğal yollarla hayatımıza girdiğini iddia etti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...