Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ekim 2021 17:25

Yangından kaçmak için 19. kattan sarkarken düştü

Hindistan'ın Mumbai şehrinde 60 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın esnasında bir kişi, 19. katta alevlerden kaçmak için balkondan sarkarken düştü.

Yangından kaçmak için 19. kattan sarkarken düştü
hindistan,,yangın,

Mumbai'de 60 katlı bir binanın 19. katındaki dairede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevler kısa sürede dairenin tamamını sardı. Binada kalan kişi olup olmadığına bakan güvenlik görevlisi Arun Tiwari, 19. katta girdiği dairede mahsur kaldı, alevlerden korunabilmek için balkondan aşağı sarktı.  Dakikalarca yardım bekleyen çaresiz adam, daha fazla dayanamadı ve metrelerce yükseklikten yere düştü.

Korkunç anlar amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedilirken, hastaneye kaldırılan adamın hayatını kaybettiği açıklandı. Mumbai Belediye Başkanı Kishori Pednekar itfaiyenin yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ettiğini belirterek, şunları söyledi:

''İtfaiye ve kurtarma ekipleri ihbarı alır almaz olay yerine ulaştı. Çok sayıda kişi kurtarıldı. Bir kişi panik içinde binadan atladı. İtfaiye ekibinin bu konuda başarısız olduğunu söyleyemeyiz. Lütfen dedikodu yaymayın.''

Yangın 1 saat sonra söndürülürken, 26 kişinin binadan tahliye edildiği kaydedildi. Yangının çıkış nedeni ise bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...