Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 15:22

Brezilya'da sarhoş adam yanlışlıkla denize girdi köpekbalığı saldırdı

Brezilya'da bir sarhoş bir adam tuvalete giderken yanlışlıkla denize girdi, köpekbalığı saldırdı.

Brezilya'da sarhoş adam yanlışlıkla denize girdi köpekbalığı saldırdı
brezilya,köpekbalığı

51 yaşındaki Marcelo Rocha Santos, Cumartesi günü Jaboatao dos Guararapes'teki Piedade Plajı'nda alkol aldı. Ardından da sarhoş bir halde tuvalete gitmeye kalktı fakat o esnada yanlışlıkla denize girdi. Santos, o anlarda köpekbalığı saldırısına uğradı. Eli ve bacağı ısırılmış bir halde kıyıda yatarken çevredekiler tarafından bulundu. Santos, Recife'deki hastaneye kaldırıldığı ve orada öldüğü açıklandı. 

Brezilya'da sarhoş adam yanlışlıkla denize girdi köpekbalığı saldırdıSantos'un hayatını kaybettiği yerde daha önce de 12 köpekbalığı saldırısı gerçekleşmişti. O sırada ise bir cankurtaran görevdeydi ancak saldırının gerçekleşmesini engelleyemedi.

Tamirci Edriano Gomes gazetecilere yaptığı açıklamada Santos'un arkadaşlarıyla alkol aldığını söyledi. Hava bulutlu ve deniz dalgalıyken saat 14.00 sıralarında suya girdiğini söyleyen Gomes, şunları anlattı:

"Saldırıya uğrayan kişiyle aynı anda denizde bir arkadaşım vardı. Birden adamın çırpındığını gördü ve suda çok kan vardı. Arkadaşım, yara almadan denizden kurtulabildi.''

Öte yandan Dailymail'in haberine göre, ne tür bir köpekbalığının ona saldırdığı bilinmiyor, ancak uzmanlar bunun muhtemelen bir boğa köpekbalığı veya bir kaplan köpekbalığı olduğunu söylüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...