Tgrt Haber
16 Haziran 2021 10:21

Yanlışlıkla teknesine çekti köpekbalığı saldırısına uğradı!

İngiltere'de 56 yaşındaki bir balıkçı teknesine yanlışlıkla köpekbalığını çekti. Kancadan çıkarmak isterken köpekbalığı tarafından ısırıldı.

Yanlışlıkla teknesine çekti köpekbalığı saldırısına uğradı!
köpekbalığı saldırısı,ingiltere

İngiltere'de Batı Sussex açıklarında 51 yaşındaki Des Butler ve 56 yaşındaki Alan Baldwin, 6 metrelik bir tekneyle denize açıldılar. Butler, oltasını denize salladığında kancasına bir köpekbalığı takıldı ve fark etmeden köpekbalığını teknenin içine çekti. Butler, köpekbalığını oltanın kancasından kurtarmak isterken köpekbalığı bir anda döndü ve Butler'i baldırından ısırdı. Köpekbalığının dişlerinin jilet gibi keskin olduğunu söyleyen Butler, ilk olarak köpekbalığını tekneden denize geri bıraktı.

Yanlışlıkla teknesine çekti köpekbalığı saldırısına uğradı!

İlk yardım çantası sayesinde yarayı saran Butler, direkt olarak limana geri döndü ve hastaneye gitti. Butler'in bacağına dikiş atıldı. Denizcilikten vazgeçmeyeceğini söyleyen Butler, “Oraya geri döneceğim, belki de Jaws'ta söyledikleri gibi daha büyük bir tekneyle” dedi. Canının çok acığını ise Butler, şu sözlerle ifade etti:

"Hayatımda hiç bu kadar acı verici bir şey hissetmemiştim. Aynı anda çok sayıda küçük hançerler tarafından bıçaklanmak gibiydi.''

Yanlışlıkla teknesine çekti köpekbalığı saldırısına uğradı!

Butler'e doktorlar ise köpekbalığının bacağını ısırıp koparmadığı ve herhangi bir büyük damarı ya da atardamarı ısırmadığı için şanslı olduğunu söyledi. 

 

The Sun'ın haberine göre, bu köpekbalığı cinsi İngiltere'de yaygın fakat daha önce insanlara saldırdığı görülmedi. 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...