Tgrt Haber
31 May 2021 11:36

Yarasaların Wuhan'da uzmanları ısırdığı görüntüler ortaya çıktı

Dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca kişinin ölümüne neden olan koronavirüsün ortaya çıktığı iddia edilen Wuhan Viroloji Laboratuvarı’yla ilgili 2017 yılına ait görüntüler ortaya çıktı.

Yarasaların Wuhan'da uzmanları ısırdığı görüntüler ortaya çıktı
Wuhan,,Koronavürs,,Laboratuvar,,Yarasa,

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra dünya genelinde milyonlarca kişinin ölümüne neden olan salgınla ilgili yeni iddialar gelmeye devam ediyor.  Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün ortaya çıktığı iddia edilen Wuhan Viroloji Laboratuvarı’nda 2017 yılında olduğu iddia edilen söz konusu görünlerde yarasaları inceleyen uzmanların hayvanlar tarafından ısırıldığı görülüyor.

Yarasaların Wuhan'da uzmanları ısırdığı görüntüler ortaya çıktı

EKİPMANLARA ÖZEN GÖSTERMEMİŞLER

New York Post’un haberine göre, söz konusu görüntüler, salgının çıkış noktası olarak çokça işaret edilen Wuhan Viroloji Enstitüsü uzmanlarına ait. Çin devlet televizyonu tarafından yayınlanan görüntülerde yarasalar üzerinde araştırma yaptıkları görülüyor. Çalışma yapan laboratuvar uzmanlarının ekipmanlara özen göstermediği görülüyor ama yapılan açıklamada bölgeye gidilmeden önce uzmanlara kuduz aşısı yapıldığı ifade edildi.

Yarasaların Wuhan'da uzmanları ısırdığı görüntüler ortaya çıktı

YARASININ ISIRDIĞINI ANLATTI

Uzmanlardan biri çalışmalar sırasında bir yarasanın kendisini ısırdığını anlatırken, elinin üzerindeki şişlikleri gösteriyor. Bir başka araştırmacı ise üzerine sıçrayan kandan bahsediyor.

Görüntülerde bir Wuhan Viroloji Enstitüsü uzmanı, elinin üzerindeki şişlikleri kameralara göstererek yarasanın kendisini ısırdığını anlatıyor.
Yayınlandığı dönemde de büyük tepki çeken görüntüler sonrası laboratuvar direktörü, bu işin düşünüldüğü kadar tehlikeli olmadığını ve insanların direkt olarak enfekte olmasının çok düşük bir ihtimal olduğunu açıklamıştı

Yarasaların Wuhan'da uzmanları ısırdığı görüntüler ortaya çıktı

"KORONAVİRÜS LABORATUVARDA ÜRETİLDİ"

Bomba etkisi yapan yeni çalışmada koronavirüsün doğal bir virüs olmadığı tamamıyla laboratuvarda "retro-mühendislik" ile Çinli bilim adamları tarafından geliştirildiği iddia edildi.
İngiliz Profesör Angus Dalgleish ve Norveçli bilim adamı Dr. Birger Sørensen tarafından 22 sayfalık makale yayınlandı.Virüsün ABD ve Çin'in, 'Gain of Function' isimli araştırması kapsamında ortaya çıktığı öne sürüldü. Dalgleish ve Sørensen’ın iddialarına göre virüs üzerinde mühendislik uygulanarak çalışmaların izleri gizlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...