Tgrt Haber
13 Ağustos 2021 11:27

Yaşlı kadını timsah nehre sürükledi ağzını açarak kurtuldu!

Hindistan'ın doğusunda Odisha eyaletinde 65 yaşındaki bir kadını timsah nehre sürüklemeye başladı. Yaşlı kadın, timsahın ağzını açarak kurtuldu.

Yaşlı kadını timsah nehre sürükledi ağzını açarak kurtuldu!
timsah,hindistan,saldırı

Hindistan Odisha eyaletinde yaşlı bir kadın, bir milli parkta bulunan nehirde tabak, çatal ve bıçaklarını yıkarken dehşeti yaşadı. 2,5 metre boyundaki bir timsah, sudan çıkarak yaşlı kadını bacaklarından yakaladı ve onu nehre doğru sürüklemeye başladı. O anlarda yaşlı kadın çığlık çığlığa yardım istese de kimse onu kurtarmaya cesaret edemedi.

New Indian Express'in haberine göre, yaşlı kadın timsahtan kurtulmak için timsahın gözüne nehirde yıkadığı çatal, bıçaklardan birini sapladı. Timsah, o anlarda gözünün acısıyla ağzını açtı ve yaşlı kadın timsahın ağzından sıyrılıverdi.

Yaşlı kadın, timsah tarafından öldürülmekten kurtulsa da ağır yaralandı ve Bhubaneswar şehrinde hastaneye kaldırıldı.

Yaşlı kadını timsah nehre sürükledi ağzını açarak kurtuldu!

YEREL HALK YAŞLI KADININ CESARETİNE HAYRAN KALDI

Son üç ayda milli parkın nehirlerinde dört kişi timsah saldırısına uğradı ve hayatlarını kaybetti. Yerel halk, yaşlı kadının cesaretine ise hayran kaldı. Yerel hükümet yetkilisi Arabinda Mandal Express'e, timsahların bölgede büyük bir endişe kaynağı olduğunu ve hayvanların bile nehirde banyo yapmaya cesaret edemediğini söyledi.

 

Yaşlı kadını timsah nehre sürükledi ağzını açarak kurtuldu!

ÇOBANIN CESEDİ BULUNAMADI

Öte yandan yaşlı kadının timsah saldırısına uğramasından günler önce, hayvanlarını otlatan bir çoban, nehirde banyo yaparken timsahlardan biri sudan fırladı ve çobanı yakalayıp suyun altına çekti.

International Business Times'a göre yetkililer, çiftçinin cesedinin hiçbir yerde bulunamadığını söyledi . Bölgedeki su birikintileri yetkililer tarafından barikatlarla kapatıldı ve bölge halkı üreme mevsimi boyunca hayvanların yaşam alanlarından uzak durmaları konusunda uyarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...