Tgrt Haber
26 Ekim 2021 14:43

Taş fırında yemek pişirirken II. Dünya Savaşı'ndan kalma bomba patladı

Solomon Adaları'nda II. Dünya Savaşı'ndan kalma bir bombanın patlaması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Taş fırında yemek pişirirken II. Dünya Savaşı'ndan kalma bomba patladı
solomon adaları,,bomba,,II. dünya savaşı,

Solomon Adaları'nın başkenti Honiara'da II. Dünya Savaşı'ndan kalma bir bomba patladı. Patlama sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerin aynı aileden bir baba ve oğlu olduğu belirtildi. Yine aynı aileden yaralanan iki kişinin ise durumu ağır.

Patlamanın dün yerel saatle 19.00 sıralarında meydana geldiğini aktaran yerel medya, ailenin patlama sırasında taş fırında yemek pişirdiğini belirtti. Haberlerde, Solomon Adaları'nda ve Pasifik bölgesindeki diğer ülkelerde halen II. Dünya Savaşı döneminden kalma gömülü bombalar bulunduğu ve yaşanan olayın, bu yıl içinde söz konusu bombaların patlaması ile meydana gelen 5. ölümcül olay olduğu aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...