Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Aralık 2014 08:41

Yemen'de bombalı saldırı

Yemen'in başkenti Sana'daki Tahrir meydanı çevresinde 5 ayrı yere yerleştirilen uzaktan kumandalı bombaların patlatılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Yemen'de bombalı saldırı
yemen, saldırı,

Yemen'in başkenti Sana'daki Tahrir meydanı çevresinde 5 ayrı yere yerleştirilen uzaktan kumandalı bombaların patlatılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, patlamalarda 1 kişinin öldüğünü, 2 kişinin de yaralandığını belirterek, bombaların Ensarullah Hareketi'ne bağlı (Husiler) kişilerin yerleşim yeri ve geçiş güzergahına yerleştirilmiş olabileceğini kaydetti. Patlamalarla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Patlamalarda yaralanan 2 kişi hastanelerde tedavi altına alındı. Yemen'de Husiler'e bağlı kontrol noktaları ve geçiş yolları daha önce de saldırıya uğramış ve birçok sivil kayıp yaşanmıştı. Saldırıları Yemen el-Kaidesi olarak bilinen Ensar uş-Şeria örgütü üstlenmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...