Tgrt Haber
01 Ağustos 2021 11:47

Yeni taşındığı evde onlarca yıllık sürpriz! Yatak odasından çıktı

İngiltere Lancashire'de bir aile yeni taşındıkları evde 40 yılı aşkın bir sürprizle karşılaştı. Sosyal medyada paylaşımları viral haline geldi.

Yeni taşındığı evde onlarca yıllık sürpriz! Yatak odasından çıktı
ingiltere,şiir

İngiltere'nin Lancashire kentinde yeni bir eve taşınan aile, evi yeniden dekore etmek istedi, duvar kağıtlarını söktükleri anda ise 46 yıllık bir sürprizle karşılaştı. Murphy ailesi, duvar kağıdının altında geçmişe ait buldukları notla şaşkınlığa uğradı. Murphy ailesi şiiri tesadüfen bulduklarını, ilk olarak kızlarının gördüğünü şu sözlerle anlattı:

''Onu ilk gören benim kızımdı. Kızımın yatak odasındaydık ve bulduğumuzda ilk duvar kağıdı katmanını soymaya başladık. Yavaş yavaş mesaj ortaya çıkmaya başladı ve fotoğrafını çektim."

Duvarda 1975 yılına ait olduğu yazan şu şiir yer alıyordu:

''Ben buradayım, sen oradasın, yalnız zamanla ayrılmışsın. Gelecekte nasıl olacak? Yoksa ben geçmiş miyim? Bunun tek cevabı - sen benim geleceğimsin, ben senin geçmişinim. Sana iyi günler dilerim 1975 Eileen Walmsley."

Murphy ailesi, şiiri yazan kişiyi bulmaya kararlıydı ve şans eseri, mülkün eski sahipleriyle aynı soyisme sahiplerdi. Aile üyelerinden Karl, şiirin fotoğrafını çekti ve sosyal medya platformu Facebook'ta paylaştı. Karl'ın pek umudu olmasa da Walmsley'i tanıyan bir aile dostu ulaştı ve ''Eileen'i tanıyorum, sanırım taşındı, onunla iletişime geçmeye çalışacağım'' dedi.

Yeni taşındığı evde onlarca yıllık sürpriz! Yatak odasından çıktıŞimdilerde 62 yaşında olan Eileen, 70'lerde yazdığı notu görünce adeta bir zaman yolculuğuna çıktığını söyledi. Eileen, konuya ilişkin şunları söyledi:

''Bunu bulduklarına çok sevindim. 14-15 yaşlarındaydım bu şiiri yazdığımı hatırlıyorum. O zamanlarda yatak odasının dekore edileceğini biliyordum ve kendi kendime ya bir şey yaparsın ya da yapmazsın dedim. Bunu yaptığım için mutluyum orası bizim yatak odamızdı ve yatak odasını paylaştık, bu şekilde büyülü bir şeydi.''

 

 

 

The Mirror'ın haberine göre, Eileen'in ebeveynleri Dorothy ve Francis Walmsley, 60 yılı aşkın bir süredir Accrington'da yaşıyorlardı, ancak 2017'de babasını ve 2018'de annesini ne yazık ki kaybettikten sonra, Eileen'in evini ziyaret etmesi zorlaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...