Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 10:35 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 11:00

Yılanın ısırıp öldürdüğü ablasının cenazesinde yine yılan dehşeti! Aynı kaderi paylaştı

Hindistan'da yine korkunç bir yılan felaketi yaşandı. Govind Mishra, yılanın ısırması sonucunda ölen ablasının cenazesinde hayatını kaybetti. Üstelik Mishra'nın ölüm nedeni de yılan ısırığıydı.

Yılanın ısırıp öldürdüğü ablasının cenazesinde yine yılan dehşeti! Aynı kaderi paylaştı
hindistan,yılan

Hindistan'ın Bhawanipur köyünde 'yok artık' dedirten bir olay yaşandı. 22 yaşındaki Govind Mishra'nın ablası, yılan saldırısıyla hayatını kaybetti. Ablasının cenazesine katılan Mishra, cenaze evinde taziyeleri kabul etti ve yorgun düştüğü bir sırada odada uyuyakaldı. 

Cenaze evinde uyuduğu sırada bir anda bir acıyla irkilen Mishra uyandı, evdekiler de telaşla Mishra'nın yanına koştular. Mishra'nın yılan ısırması sonucu ölen ablasıyla aynı kaderi paylaştığı kısa sürede ortaya çıktı.

Govind Mishra'yı uyuduğu sırada yılanın soktuğunu fark edenler hemen müdahale etmeye çalıştılar fakat Mishra yılan ısırması sonucu hayatını kaybetti. Ablasıyla aynı kaderi, ablasının cenaze gününde yaşayan Mishra'nın ölümü, zaten acılı olan sevdiklerinin yüreklerini dağladı. İkinci ölüm haberi, sevenlerini adeta yıktı.

Yılanın ısırıp öldürdüğü ablasının cenazesinde yine yılan dehşeti! Aynı kaderi paylaştı

Yerel yasama meclisi üyesi Kailash Nath Shukla, üzüntülü aileyi ziyaret etti ve yetkililerden Govind'inki gibi gelecekteki olayları önlemek için önlem almalarını istedi. 

Öte yandan aynı olayda Mishra'nın akrabasının da uykusunda ısırılarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...