Tgrt Haber
22 Ekim 2021 10:23

'Yılın yaşlısı' ödülünü reddeden II. Elizabeth hastanelik oldu

Geçtiğimiz günlerde 'Yılın yaşlısı' ödülünü reddeden ve doktor tavsiyesiyle İrlanda ziyaretini erteleyen İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, Çarşamba gecesini hastanede geçirdi. Dün öğle saatlerinde ise Windsor Kalesi'ne döndü.

'Yılın yaşlısı' ödülünü reddeden II. Elizabeth hastanelik oldu
II. Elizabeth,ingiltere,hastane

Geçtiğimiz günlerde doktor tavsiyesi üzerine Kuzey İrlanda gezisini iptal eden ve 'The Oldie' dergisinin 'Yılın yaşlısı' ödülünü, ''Hissettiğim yaştayım'' diyerek reddeden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, hastanelik oldu. Günlerdir sağlık durumuna ilişkin endişelerin olduğu Kraliçe Elizabeth'in son sağlık durumuna ilişkin Buckingham Sarayı'ndan açıklama geldi.

Kraliçe’nin Çarşamba gecesini hastanede geçirdiği ifade edilen açıklamada, 95 yaşındaki II. Elizabeth’in tedavisinin tamamlanmasının ardından dün öğle saatlerinde ise ikamet ettiği Windsor Kalesi’ne geri döndüğü de bildirildi. 

'Yılın yaşlısı' ödülünü reddeden II. Elizabeth hastanelik olduII. Elizabeth (Elizabeth Alexandra Mary Windsor)

Buckingham Sarayı tarafından dün gece saatlerinde yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Kraliçe birkaç gün dinlenmek için tıbbi tavsiyenin ardından Çarşamba öğleden sonra bazı ön araştırmalar için hastanedeydi. Bugün öğle yemeği saatinde Windsor Kalesi'ne döndü ve morali yerinde.''

Elizabeth, son olarak mide iltihabı nedeniyle 2013 yılında hastaneye kaldırılmıştı.

'Yılın yaşlısı' ödülünü reddeden II. Elizabeth hastanelik olduPrens Philip ve Kraliçe

Öte yandan Kraliçe II. Elizabeth’in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip ise 9 Nisan tarihinde yaşamını yitirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...