Tgrt Haber
29 Ağustos 2021 15:40

Yiyeceklere 'kan' enjekte etmekle suçlanan avukat

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan süpermarketlerdeki yiyeceklere yabancı madde enjekte etmekten gözaltına alınan kişinin 'kan' enjekte ettiği ortaya çıktı.

Yiyeceklere 'kan' enjekte etmekle suçlanan avukat
avukat,,ingiltere,,londra,

Geçtiğimiz günlerde Londra'nın batısındaki üç süpermarkette yiyeceklere yabancı madde enjekte etmekle suçlanan bir avukat mahkemeye çıkarıldı. İlk başta avukatın yiyeceklere ne enjekte ettiği bilinmezken ortaya çıkan detay, mide bulandırdı. Avukatın Fulham Palace Road'daki Tesco Express, Little Waitrose ve Sainsbury's Local'deki marketlerde bulunan yiyeceklere 'kan' enjekte ettiği öğrenildi.

Avukat kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı ve herhangi bir savunma belirtmedi. Baş Sulh Hakimi Paul Goldspring, davanın bir sulh mahkemesinde görülemeyecek kadar ciddi olduğunu söyledi:
"Bu mahkeme için çok ciddi olduğu için bu konunun yargılanmasını reddediyorum. Suçlu bulunursanız bu mahkemenin yetkilerini aşan bir hapis cezası alırsınız.''

 

The Mirror'ın haberine göre 37 yaşındaki avukat, gözaltında tutulmaya devam ediyor ve 24 Eylül'de Isleworth Kraliyet Mahkemesi'nde davası görülecek.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz çarşamba günü saat 19.30 sularında avukat, elindeki kan dolu şırıngalarla markete girdi ve etraftaki yiyeceklere enjekte etmeye başladı. Kısa bir süre sonra sokaktaki insanlara bağırarak tacizde bulunmaya başladı ve olay yerine polis çağrıldı.

''YİYECEKLERİ ÇÖPE ATIN!''

Avukatın 3 markete girerek, yiyeceklere kan enjekte ettiği ortaya çıktı ve bu bölgelerde halk, yiyecekleri çöpe atmaları konusunda uyarıldı. Marketler ise kapatıldı ve soruşturma süresince de kapalı kalacak. Polisler, işlenmiş etler de dahil olmak üzere birçok eşyaya ise el koydu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...