Tgrt Haber
15 Ocak 2014 16:43

Yobo, Beşiktaş yolunda

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe'nin Nijeryalı savunmacısını sezon sonuna kadar kiralamak için sarı-lacivertli ekibe teklif sundu.

Yobo, Beşiktaş yolunda
Tomas Sivo,beşiktaş, Joseph Yobo,

Tomas Sivok'un sakatlanmasıyla birlikte savunma hattı zayıflayan Beşiktaş'ta stoper arayışları hız kazandı. İlk etapta yerli isimlere yönelen Beşiktaş yüksek bonservis bedelleri yüzünden rotayı yabancı futbolculara çevirdi. Dany Nounkeu'nun Beşiktaş'la anlaştığı haberleri gündemi meşgul ederken, Siyah-Beyazlı yönetimden sürpriz bir hamle geldi.
Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Joseph Yobo'yu sezon sonuna kadar kiralama kararı alan Beşiktaş yönetimi Fenerbahçe'den haber bekliyor. Kendisine kulüp arayan Yobo teklifi hemen kabul ederken transferdeki tek engelin Ersun Yanal olduğu öğrenildi. Yobo'nun yurt dışına gitmesine onay veren Ersun Yanal, tecrübeli savunmacıyı ligdeki rakibine vermek istemiyor. Yıllık ücreti 2 milyon Euro olan ve sadece bir maçta forma şansı bulabilen Yobo'yu göndermek isteyen Fenerbahçe yönetimi transfere yeşil ışık yaktı. Beşiktaş transferi noktalamak için Ersun Yanal'dan gelecek olumlu haberi bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...