Tgrt Haber
02 Ağustos 2021 10:25

YouTube fenomeni video çekerken dağdan düştü!

Danimarkalı genç YouTuber Albert Dyrlund, İtalyan Alpleri'nde YouTube için video çekerken hayatını kaybetti.

YouTube fenomeni video çekerken dağdan düştü!
youtube,,fenomen,

Danimarkalı, 22 yaşındaki fenomen Albert Dyrlund, 28 Temmuz günü Alpler'deki Seceda DAğı'nda bulunan Forcella Pana bölgesinde YouTube kanalında yayımlamak için bir video çekiyordu. Fakat talihsiz fenomen videoyu çektiği esnada henüz nedeni öğrenilemeyen bir sebepten dağdan aşağı düştü.

YouTube fenomeninin annesi Vibe Jorger Jensen, oğlunun yaklaşık 200 metreden aşağı düştüğünü söyledi. Açıklamalarına daha fazla devam etmek istemeyen anne Vibe, mahremiyetlerine saygı duyulmasını istedi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Independent'ın haberine göre, Danimarka Dışişleri Bakanlığı yerel gazete Ekstra Bladet'e yaptığı açıklamada 22 yaşındaki genç fenomenin ölümünü doğruladı.

Öte yandan fenomenin YouTube 175 bin, bir başka sosyal medya platformu Instagram'da ise 240 bin takipçisi vardı. Drylund, kendi bestelediği “Emoji” ve “Waffles” adlı parçalarıyla da tanınıyordu. Ayrıca YouTuber, 2018 yapımı komedi filmi ''Team Albert''in kadrosunda da yer almıştı. Hatta 2019'da Danimarka Film Akademisi'nden Robert Ödülü'ne layık görülmüştü.

İtalya'nın devlet kanalı Rai'nin haberine göre bölgeye acil kurtarma helikopteri çağrılmasına rağmen genç YouTuber olay yerinde yaşamını yitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...