Tgrt Haber
13 Haziran 2021 09:03

Youtuber'ın şaşırtan UFO iddiası 'Gizemli metalik nesne'

Sosyal medya platformlarının en etkili platformlarından biri olan YouTube'da ünlenen bir fenomen, Google Earth'te gizemli bir ''metalik nesne'' bulduğunu, bu nesnenin UFO olduğunu iddia etti.

Youtuber'ın şaşırtan UFO iddiası 'Gizemli metalik nesne'
ufo,youtube

Popüler YouTube kanalı Conspiracy Depot'ta çalışan YouTuber Graham, Antarktika'da bulunan buzlu bir adanın kıyılarında batık durumda şüpheli bir üçgen nesne gördüğünü iddia etti. YouTube'da iddiaları üzerine bir video çeken fenomen, ''Google Earth'te açıkça görülen, sular altında metalik bir nesne var'. Bu cismin yalnızca bir üçgen metalikten ibaret olduğunu sanmıyorum'' dedi. Kısa sürede sosyal medyada yayılan videoda fenomen, Google Earth'te Antartika kıyıları İki Hummock Adası yakınındaki sulara yakınlaşarak açıklıyor. Videoda nesneye yakınlaşıyor ve boyutunu ve şeklini gösteriyor.

Youtuber'ın şaşırtan UFO iddiası 'Gizemli metalik nesne'

Fenomen, videoda nesneyi şu sözlerle açıklıyor: "Bunun doğal olduğunu düşünmüyorum. Çevredeki araziye hiç benzemiyor."

YouTuber, bu nesnenin metalik bir görünüme sahip olduğunu da söylüyor. Ayrıca "üstünden çıkıntı yapan bir kubbe özelliğine" dikkat çekiyor. Videdao, şüpheli üçgen nesnenin şeklini belirlemeye devam ediyor ve nasıl 55 ila 60 fit uzunluğunda olabileceğini açıklıyor.

YouTube fenomeni "Belki de meşhur Highjump Operasyonu sırasında gerçekleşen efsanevi UFO savaşından bir kalıntıdır'' diye de teorisini sürdürüyor. Youtuber'ın takipçilerinin çoğu da kendisine hak veriyor. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...