Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2020 23:21

Yunan Ortodoks papaz Fotopulos'tan Ayasofya için Erdoğan'a övgü

Yunanistan Yüksek Mahkemesinden emekli avukat papaz Fotopulos, "Erdoğan mütevazı bir inanan gibi Kur'an-ı Kerim okudu. Hristiyanlığın büyük bayramlarında halkıyla diz çöküp dua eden imparatorlar gibi orada bulunan diğer inananlarla diz çöktü." dedi.

Yunan Ortodoks papaz Fotopulos'tan Ayasofya için Erdoğan'a övgü
Yunan Ortodoks papaz Fotopulos

Yunanistan Yüksek Mahkemesinden emekli avukat papaz Lambros Fotopulos, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde, Kitab-ı Mukaddes'teki asıllarına uygun şekilde ibadet organize ettiğini belirterek, ''Erdoğan, mütevazı bir inanan gibi Kur'an-ı Kerim okudu. Hristiyanlığın büyük bayramlarında halkıyla diz çöküp dua eden imparatorlar gibi orada bulunan diğer inananlarla diz çöktü." dedi.

"Erdoğan, mütevazı bir inanan gibi Kur'an-ı Kerim okudu"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise bunların tersine Ayasofya'da, Kitab-ı Mukaddes'teki asıllarına uygun şekilde ibadet organize ettiğini vurgulayan Fotopulos, ''Erdoğan, mütevazı bir inanan gibi Kur'an-ı Kerim okudu. Hristiyanlığın büyük bayramlarında halkıyla birlikte diz çöküp dua eden imparatorlar gibi orada bulunan diğer inananlarla diz çöktü." değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...