Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2022 11:21 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 12:54

Yunanistan Başbakanı Miçotakis haddini aştı! Erdoğan’a akıl vermeye kalktı!

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, CNN International kanalında canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı. Haddini aşan Miçotakis, Erdoğan’a akıl vermeye kalktı ve Türk ekonomisi üzerinden skandal ifadeler kullandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Yunanistan Başbakanı Miçotakis haddini aştı! Erdoğan’a akıl vermeye kalktı!
miçotakis,yunanistan,türkiye,atina,ankara

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginlik gün geçtikçe tırmanıyor. ABD Kongresi’nde Türkiye’yi şikayet eden Miçotakis’e Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Benim için öyle birisi artık yok” ifadeleri ile tepki gösterdi. Yaşanan gerginlik Yunanistan’ın Ege’deki adaları silahlandırması ile iyice tırmandı. Türkiye’nin normalleşme adımlarını elinin tersi ile iten Atina yönetimi ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan skandal sözlerine bir yenisini ekledi.

MİÇOTAKİS HADDİNİ AŞTI

Yunanistan Başbakanı Miçotakis dün CNN International kanalında katıldığı programda Türkiye'yle ilişkilere değindi.Türkiye ile sorunları gidermek istediklerini iddia eden Miçotakis, haddini aşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a akıl verdi.

Erdoğan’a sert sözlerle yüklenen Yunan Başbakan “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Osmanlıcı revizyonist fantezileri canlandırmak yerine kötü giden Türk ekonomisini canlandırmaya odaklanarak halkına daha iyi hizmet edeceğine inanıyorum” dedi.

Miçotakis, gelecek sene Yunanistan’da yapılacak seçimlerde yeniden iktidara gelmeyi arzuladıklarını da ifade etti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...