Tgrt Haber
23 Haziran 2021 23:22

Yunanistan'da maske zorunluluğu kalkıyor

Yunanistan’da koronavirüs ile mücadelede uygulanan maske takma zorunluluğu yarından itibaren açık alanlarda kaldırılıyor.

Yunanistan'da maske zorunluluğu kalkıyor
Yunanistan,Maske,

Yunanistan’da koronavirüs kısıtlamaları çerçevesinde uygulanan maske zorunluluğu gevşetildi. Yunanistan Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias yaptığı açıklamada, yarın sabahtan itibaren ülke genelinde açık alanlarda uygulana maske takma zorunluluğunun kaldırılacağını duyurdu. Kapalı alanlarda ise maske takma zorunluluğu ise devam edecek

TEST ZORUNLULUĞU KALDIRILIYOR

Ülke genelinde yerel saatle 01.30 ile 05.00 arasında uygulanan gece sokağa çıkma yasağının da 28 Haziran’dan itibaren sona erecek. Kapalı alanlarda çalışan ve tam aşılanmış kişiler için haftada bir test zorunluluğunun da kaldırıldı. Restoran ve barlarda aynı masada oturan kişi sayısının 10’a çıkarıldığını belirten Hardalias, düğün ve benzeri açık hava etkinliklerindeki kişi sayısının da 300'e kadar izin verileceğini açıkladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...