Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2021 13:56

Atina'da parlamento önüne 'Yunanistan'ı Türkler yönetiyor' yazısı bırakan çiftçi akıl hastanesinde

Yunanistan'ın başkenti Atina'da parlamento binası önüne 'Yunanistan'ı Türkler yönetiyor, işte kanıt' yazılı bir kamyonet bırakan çiftçi, savcılık talimatıyla akıl hastanesine gönderildi.

Atina'da parlamento önüne 'Yunanistan'ı Türkler yönetiyor' yazısı bırakan çiftçi akıl hastanesinde
atina,,parlamento binası,,yunanistan,,protesto,,akıl hastanesi,

Yunanistan'ın başkenti Atina'da meydana gelen olayda, parlamento binası önüne, üzerinde 'Yunanistan'ı Türkler yönetiyor, işte kanıt' yazılı bir kamyonet bırakıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri, araçta tehlikeli herhangi bir madde olmadığını tespit ederken aracın sahibi akıl hastanesine gönderildi.

AP'nin haberine göre, Atina Emniyet yetkililerinin yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde parlamento binası önüne üzerinde "Yunanistan'ı Türkler yönetiyor" yazılı araç bırakan kişinin bir çiftçi olduğunun tespit edildiği ve gözaltına alınan çiftçinin savcılık talimatıyla akıl hastanesine gönderildiği belirtildi.

"TARİHÇİ, HALK MAHKEMESİ, KAPLICALAR..."

Hafta başında Atina'nın Amalya Caddesi'nde meydana gelen tuhaf protestoda, ihbar üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri, boş olduğu görülen araçta bir gaz tüpü ve bir kutu benzin buldu.

Emniyet, çiftçinin aracın üzerine "Türkler tarafından yönetiliyoruz; işte kanıt" sözünün yanında, 'tarihçi', 'halk mahkemesi' ve 'kaplıcalar' gibi çeşitli kelimeler yazdığını kaydetti.

58 yaşındaki çiftçi, olayın ardından gözaltına alındı ve savcılık talimatıyla akıl hastanesine sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...