Tgrt Haber
18 Aralık 2021 22:28

Yunanistan’ın göç korkusu nüksetti! Türkiye sınırına 26 kilometrelik ek duvar

Göçmenlere uyguladığı insanlık dışı muamele ile dünya basınında sıkça yer alan Yunanistan’ın göç korkusu nüksetti. Yunan hükümeti Türkiye ile olan sınıra 26 kilometrelik ek duvar yapılacağını açıkladı.

Yunanistan’ın göç korkusu nüksetti! Türkiye sınırına 26 kilometrelik ek duvar
Yunanistan,göç,,göçmen,,korku,,sınır,,duvar,

Avrupa’ya gitme umudu ile gerek denizden gerek ise karadan göç etmeye çalışan Yunanistan uyguladığı insanlık dışı muamele ile dünya basınında sıkça yer alıyor. Yunan deniz sularına gelen göçmenleri yaz-kış demeden Türk sularına atarak ölüme terk eden Yunan hükümeti yeni bir hamleye hazırlandı.

GÖREVLİ SAYISI ARTACAK

Ülkenin kuzeydoğusunda Türkiye ile oran sınırına ördüğü duvara 26 kilometrelik ek yapılacağını açıkladı. Sivil Koruma Bakanı Takis Theodorikakos, Feres kasabası civarında seçili bölgelere 26 kilometrelik duvar inşa edileceğini ve sınırdaki görevli sayısının da artırılacağını açıkladı. Yunan bakan, geçen yıl aynı dönemde Yunanistan'a girmek isteyen 98 bin kişinin engellendiğini ifade etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...