Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2021 11:19

Zehirli kobra kiralayıp eşini öldürdü

Hindistan'da geçtiğimiz yıl zehirli bir kobra kiralayarak 25 yaşındaki eşini öldüren Sooraj Kumar, iki kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Zehirli kobra kiralayıp eşini öldürdü
kobra,yılan,hindistan

Geçtiğimiz yıl Hindistan'da 25 yaşındaki ev hanımı Ultra Kumar, yatağında ölü bulundu. Genç kadının ölümünün ardından soruşturma başlatıldı ve eşi gözaltına alındı. Ulthra'nın kobra yılanı ısırığı yüzünden öldüğü ortaya çıktı. Hatta genç kadının daha önce de Russel engereği adlı zehirli bir yılan tarafından ısırıldığı ortaya çıktı. 

Ulthra'nın ölümünün ardından ailesi de çeyiz ödemeleri nedeniyle damadın ailesinin tacizine maruz kaldıklarını öne sürdü. 

Art arda yaşanan yılan ısırığı vakalarının ardından soruşturmayı derinleştiren polis incelemeyi Ulthra’nın eşi ve ailesi üzerine yoğunlaştırdı. Sooraj’ın davranışlarından da şüphelenen polis, yılanları serbest bırakanın Ulthra’nın eşi Sooraj olduğunu tespit etti. 

Zehirli kobra kiralayıp eşini öldürdü

UYKU HAPLARIYLA SAKİNLEŞTİRMİŞ

Sooraj daha sonra eşini öldürme suçlamasıyla tutuklanırken ebeveynleri ve kız kardeşi de aile içi şiddetle suçlandı. Daha sonra polis, yılanları Sooraj’a ulaştıran kişiyi de tespit etti. Yılanları Sooraj’a kendisinin temin ettiğini söyleyen kişi de itirafları sonrası tutuklandı.

Tutuklanmasının ardından sanık temmuzda suçunu itiraf etti ve Ulthra'yı uyku haplarıyla sakinleştirdiğini ve ona saldırması için bir kobrayı serbest bıraktığını söyledi. 

Öte yandan, Hindistan'da yaşanan olay, savcılık tarafından oldukça nadir görülen bir vaka olarak adlandırıldı. Savcılık, sanıklara ölüm cezası talep ederken yargıç ise Sooraj’a iki kez ömür boyu hapis cezası ve 500 bin Rupi (yaklaşık 600 bin TL) para cezası verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...