Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2022 16:40 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 16:49

Zelenski'nin kolundaki gizemli mesaj çözüldü! İşte kanguru resminin anlamı

Ukrayna'daki savaşla ilgili sık sık açıklamalarda bulunan ve dünyayı bilgilendiren Zelenski'nin kolundaki amblem kısa sürede sosyal medyada viral oldu. İşte Zelenski'nin kolundaki amblem ile verdiği mesaj...

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Daily Mail
Zelenski'nin kolundaki gizemli mesaj çözüldü! İşte kanguru resminin anlamı
Zelenski,Avustralya bayrağı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emri ile başlayan savaş son dönemde Ukrayna'nın doğu bölgelerinde yoğunlaşmış durumda. Ukrayna'nın 'son kale' olarak tanımladığı Lysychansk'ı ele geçiren Rusya, Luhansk'ta kontrolü sağladı. Ruslar birlikleri, Luhansk’ı ele geçirdikten sonra yeni hedefi Sloviansk’a doğru yola çıktı. Büyük savaşa hazırlanan Donetsk'teki Sloviansk'a Rus birlikleri çok sayıda roket atarla saldırı düzenledi. 

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese ile görüşen Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski kameraların karşısına ikonikleşen yeşil tişörtü ile çıktı.  Ukrayna liderinin kolundaki amblem ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Avustralya'nın Ukrayna'ya verdiği desteği sembolize eden bu amblemde Ukrayna bayrağı ve Avustralya'nın sembolü olan kanguru figürü yer alıyor. Amblemin etrafındaki yazıda ise 'Ukrayna ile birlikte' ifadesi yer alıyor.

UKRAYNA'YA EK YARDIM

Öte yandan Ukrayna'da bulunan Albanese, gezi sırasında Ukrayna'ya daha fazla destek ve Rusya'ya daha sıkı yaptırım sözü verdi. Avustralya, 100 milyon dolarlık askeri yardım paketinin bir parçası olarak Ukrayna'ya 34 ek zırhlı araç sağlayacak ve Rusya'dan altın ithalatını yasaklayacak.

Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...