Tgrt Haber
Dünya - Dünya
10 Nisan 2023 - 13:56

Alkolik köpek tedaviye alındı! İçmeyince kriz geçiriyor

İngiltere'de bir hayvan kurtarma vakfı alkol bağımlısı bir köpeği tedavi ettiklerini duyurdu. Sahibinin etrafta bıraktığı içkileri içerek bağımlı olan köpeğin, alkol bulamadığı için yoksunluk krizine girdiği belirtildi.
 - Hindistan'da vahşet!
10 Nisan 2023 - 12:48

Ülkede infial oluşturan vahşet! 8 yaşındaki kız çocuğuna defalarca cinsel istismar uygulayıp öldürdü... Cansız bedenini parçalara ayırdı!

Hindistan'da Kamlesh Rajpurt isimli bir şahıs, 8 yaşındaki kız çocuğuna defalarca cinsel istismar uyguladı, ardından da öldürüp küçük kızın cansız bedenini parçalara ayırdı. Katil zanlısı, cansız bedeni 'yakalanmamak için' parçalara ayırdığını itiraf ederken, sokağa dökülen halk ise 'ölüm cezası' talep etti.
Dünya - Dünya
10 Nisan 2023 - 12:38

Google hesabınıza para göndermiş olabilir! Hatayı kabul etti parayı geri istemiyor

Google, yaptığı hata nedeniyle sıradan kullanıcılara para ödemesi yaptı. Piyasaya sürülecek bir uygulamanın test aşamasında çalışanlara gitmesi gereken para, yanlış hesaplara yatırıldı. 
Dünya - Dünya
10 Nisan 2023 - 12:00

İntikam uğruna komşusunun yüzlerce tavuğunu korkutarak öldürdü! Bir garip olay

Çin'de birbirine düşman iki komşunun yaptıkları herkesi şaşırttı. Hunan'a bağlı Hengyang'da komşusunun yüzlerce tavuğunu korkutarak öldüren kişi, hapis cezasına çarptırıldı.
 - Savaşın kapısı aralandı
10 Nisan 2023 - 11:47

Çin savaş gemisinin karasularına girdiğini duyurdu, ABD donanmasından açıklama geldi

Çin ile Tayvan arasındaki gerilime ABD de dahil oldu. Çin'in yaptığı askeri tatbikatlar Tayvan ve ABD'yi alarma geçirdi. Çin tarafından yapılan açıklamada, ABD donanmasına ait bir savaş gemisinin yasadışı olarak Çin karasularına girdiği öne sürüldü.
Dünya - Dünya
10 Nisan 2023 - 11:25

Kuzey Kore, Güney Kore'nin telefonlarına çıkmıyor! Gerilim tırmanıyor

Güney Kore hükümeti, Kuzey Kore'nin telefonlarına çıkmamaya başladı. İki ülke arasındaki iletişim kanallarını açık tutmak üzere yapılan aramalara Kuzey Kore, 4 gündür cevap vermiyor.
 - Yunanların uykusu kaçtı!
10 Nisan 2023 - 11:05

Karadeniz'deki keşif Yunanların uykusunu kaçırdı! Manşetler Türkiye

Karadeniz'deki doğal gaz keşfi manşetlerde
 - 'İsrail'e Türkiye modeli'
10 Nisan 2023 - 11:00

ABD'de sızan gizli belgelerde 'İsrail'e Türkiye modeli' detayı!

Amerika Birleşik Devletleri, 'gizli belge' sızıntısıyla baş etmeye çalışırken dikkat çeken bir 'Türkiye' detayı gün yüzüne çıktı. 
Dünya - Dünya
10 Nisan 2023 - 10:46

Haiti'de sokak ortasında kanlı infaz: Çete üyeleri pusu kurdukları üç polisi kurşuna dizdi

Haiti'nin başkenti Port-au Prince yakınlarında sokak ortasında üç polis kurşuna dizildi. Çete üyeleri tarafından pusuya düşürülen üç polis, saldırıda hayatını kaybetti.
Dünya - Dünya
10 Nisan 2023 - 10:25

İran'da kız öğrencileri zehirlemeye devam ediyorlar! Kimyasal gaz kullanıyorlar

İran'da Mahsa Amini protestolarının ardından kız çocuklarının kula gitmesini istemeyenler, çocukları zehirlemeye devam ediyor. Polis gözetimindeyken hayatını kaybeden Amini'nin memleketi Sakkız'da kız lisesine giden öğrenciler zehirlendi. Halk protesto için sokağa indi. Çocukların kimyasal gazla zehirlendikleri iddia edilirken en az 47 öğrencinin hastanelere kaldırıldığı, 20'yi aşkın çocuğun ise durumunun ağır olduğu belirtildi. 
Dünya - Dünya
10 Nisan 2023 - 10:09

'Uzaylı gibi bir şey' diyerek basına haber verdi! Gerçek ortaya çıktı

İngiltere'de Littlehampton sahilinde yürüyüş yapan 72 yaşındaki Marilyn Inglis, ne olduğunu anlayamadığı varlığı fotoğrafladı. 'Uzaylı gibi bir şey' olduğunu düşünen kadına cevap yetkililerden geldi.
DÜNYA - DÜNYA
10 Nisan 2023 - 10:03

Tayvan-Çin geriliminde endişelendiren görüntüler

Çin'in, Tayvan Boğazı'nda yaptığı üç günlük askeri tatbikatlar gerilime sebep oldu. Tayvan, Ada çevresinde Çin'e ait 70 hava aracı ve 11 gemi tespit edildiğini bildirdi. Savaş gemilerinin ve tankların seyir halinde olduğu görüntüler ortaya çıktı. Pekin'in Tayvan'a "sert bir uyarı" olarak nitelendirdiği tatbikatlar, Tayvan Devlet Başkanı'nın geçen hafta ABD'yi ziyaret etmesine bir cevap olarak değerlendiriliyor.
Dünya - Dünya
10 Nisan 2023 - 09:52

Film gibi olay! Hücresine ceset bırakıp hapisten kaçtı

Güney Afrika'da hücresinde çıkan yangında ölmüş süsü vererek cezaevinden kaçtığı ve 1 yıldır firari olduğu anlaşılan tecavüzcü katil Tanzanya'da yakalandı.
 - Tayvan-Çin hattında yeni kriz
10 Nisan 2023 - 09:49

Tayvan-Çin geriliminde endişelendiren görüntüler: Savaş gemileri seyir halinde, 70 hava aracı tespit edildi

Çin'in, Tayvan Boğazı'nda yaptığı üç günlük askeri tatbikatlar gerilime sebep oldu. Tayvan, Ada çevresinde Çin'e ait 70 hava aracı ve 11 gemi tespit edildiğini bildirdi. Savaş gemilerinin ve tankların seyir halinde olduğu görüntüler ortaya çıktı. Pekin'in Tayvan'a "sert bir uyarı" olarak nitelendirdiği tatbikatlar, Tayvan Devlet Başkanı'nın geçen hafta ABD'yi ziyaret etmesine bir cevap olarak değerlendiriliyor.
 - Mescid-i Aksa itirafı
10 Nisan 2023 - 09:41

İsrail'den Mescid-i Aksa itirafı: Orantısız güç kullanıldı herkese zarar verdi

Ramazan ayında işgalci İsrail güçlerinin ve fanatik Yahudilerin zulmü sürerken üst düzey bir yetkiliden itiraf geldi. İşgal altındaki Doğu Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya baskının esnasında orantısız güç kullanıldığı yazıldı.
Dünya - Dünya
09 Nisan 2023 - 12:47

Ekvador'daki toprak kaymasında can kaybı 33'e yükseldi

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısının 33'e yükseldi. Kayıp kişi sayısının ise 55 olduğu belirtildi.
Dünya - Dünya
09 Nisan 2023 - 10:49

Çin'den istila hazırlığı: 71 hava aracı ve 9 gemi ile Tayvan'a abluka

Tayvan üzerindeki egemenlik iddiasından vazgeçmeyen Çin, 7 hava aracı, 9 gemiyle Ada çevresinde abluka kurdu.
 - Batı Şeria'da kan döküldü! 
09 Nisan 2023 - 01:41

Batı Şeria'da kan döküldü! İşgalci İsrail askerleri Filistinli genci öldürdü

Ramazan ayında Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlar düzenleyen ve Filistinlilere sert müdahalelerde bulunan işgalci İsrail, Batı Şeria'da şiddette başvurdu. Kalkilya'nın Azzun beldesinin girişinde İsrail güçleri ile Filistinliler arasında arbede yaşandı. İsrail askerleri, Filistinli gençlere gerçek mermi ve göz yaşartıcı gaz kullanarak müdahale etti. Askerlerin açtığı ateş sonucu karnından vurulan 20 yaşındaki Filistinli genç ağır yaralar alarak hayatını kaybetti. 
Dünya - Dünya
08 Nisan 2023 - 20:43

Pakistan'da bombalı saldırı: 2 ölü, 4 yaralı

Pakistan'ın Hayber-Pahtunhva eyaletinde güvenlik güçlerinin bulunduğu araca düzenlenen bombalı saldırıda 2 asker hayatını kaybetti, 4 asker yaralandı.
 - Skandallar ülkesi İran
08 Nisan 2023 - 20:11

İran'da başörtüsü kullanmayanlar mobese ile fişlenecek!

İran'da kadınların kimliklerini belirlemek için akıllı kamera sistemi devreye sokulacak. Kadınların özgürlüğünü kısıtlayan bu sistem, cadde ve sokaklarda başörtüsü takmayan ve kıyafet kurallarına uymayan kadınları tespit edecek.