Tgrt Haber

Emre Topaloğlu Yazıları

Beşiktaş'tan TFF'ye PFDK tepkisi!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, siyah-beyazlı futbolcu Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'dan Ümit Milli Takım'a gönderilmesinin ardından Yücel'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle disipline sevk edildiği belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

SEMİH KILINÇSOY KARARIYLA İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMA YÜZÜNDEN SEVK EDİLDİ

"Ülke futbolunu en ufak bir eleştirel açıklamaya tahammül göstermeden sürekli para cezaları vererek, oyuna katkı sağlayan gönüllülerin tüm eleştiri haklarını bu vesileyle kısıtlayarak yönetmeye çalışan TFF, yeni sevkleri açıkladı. Buna göre TFF, ikinci başkanımız Hüseyin Yücel'i X hesabından, profesyonel futbolcumuz Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'dan Ümit Milli Takım'a gönderilmesiyle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle PFDK'ya sevk etti."

HASAN YÜCEL DE KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Hüseyin Yücel de disipline gönderilmesine ilişkin X hesabında yer alan paylaşımında, "Sizler korkaksınız, olayları manipüle ediyorsunuz. Sizlerin vermiş ya da vereceği cezalar bizlere ancak madalya olur. Bizler Beşiktaş taraftarı olarak hep buradayız lakin sizler en kısa zamanda yolcusunuz. Bunu da sakın unutmayın." ifadelerini kullandı.

#r-2941001,2940491#

27 Mart 2024
Kupa Voley'de şampiyon Halkbank oldu

Bursa’da düzenlenen 2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de Halkbank şampiyon oldu.

TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan finalde Halkbank, Arkas Spor’u 25-23, 23-25, 26-28 ve 25-23’lük setlerle 3-1 mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü.

KUPA VE MADALYALAR SAHİBİNİ BULDU

Halkbank’ın şampiyonluğuyla tamamlanan 2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de madalya, kupa ve ödüller sahiplerini buldu. Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Halkbank takımından Nimir Abdel-Aziz’e ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

AXA Sigorta Kupa Voley’i ikinci olarak tamamlayan Arkas Spor takımına madalyalarını TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz ve AXA Sigorta Çözüm Merkezi Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Can Ulusoy, ikincilik şiltini ise AXA Sigorta Hukuk, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Onur Koçkar takdim etti.

AXA Sigorta Kupa Voley’i şampiyon olarak tamamlayan Halkbank takımına madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu ve AXA Sigorta Hasar Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Eray Kangal, kupasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile AXA Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Yavuz Ölken takdim etti.

Kupa Voley'de şampiyon Halkbank oldu - 1. Resim

MAÇ SONU SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Halkbank Voleybol Takımı'nın milli oyuncusu Mert Matic, eski milli tekvandocu İrem Yaman'a evlilik teklif etti.

Halkbank Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Bursa'daki TVF Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanan AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley finali sonrası sürpriz bir evlilik teklifi gerçekleşti.

Arkas Spor’u yenerek şampiyon olan Halkbank'ın oyuncularından Mert Matic, dünya ve Avrupa şampiyonu eski tekvandocu İrem Yaman'a evlilik teklifinde bulundu.

İrem Yaman'ın teklifi kabul etmesinin ardından çift mutluluklarını sarılarak kutladı.

KUPAYI EN ÇOK KAZANAN TAKIM

AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Arkas Spor'u 3-1 yenen Halkbank, 9. şampiyonluğa ulaşarak kupayı en çok kazanan takım ünvanını korudu.

Türkiye Kupası'nı erkeklerde ilk kez 1991-1992 sezonunda kazanan başkent temsilcisi, 1992-1993, 1995-1996, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2017-2018 ve 2022-2023 sezonlarında da ipi göğüsleyen taraf olmayı başardı. Halkbank, bu sezon da kupayı kazanarak, 9. şampiyonluğuna ulaştı.

Halkbank, 1991-1992 ve 1992-1993 sezonlarında iki kez, 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında da üç kez arka arkaya kupayı müzesine götürmüştü.

Geçen sezon da kupayı kazanan Halkbank tarihinde üçüncü kez, arka arkaya kupa kazanma başarısı gösterdi.

https://twitter.com/trtsporyildiz/status/1773022212007612419

Salon: TVF Cengiz Göllü

Hakemler: Erdal Akıncı, Yasin Okumuş

Arkas Spor: Ulaş Kıyak, Ramazan Efe Mandıracı, Ertuğrul Gazi Metin, Burutay Subaşı, Grozer, Kartev (Ahmet Karataş, Hoag, Halil İbrahim Yücel, Ulaş Onur Topbaşlı)

Halkbank: Matic, Lagumdzija, Ngapeth, Ma'a, Abdel Aziz, Yunus Emre Tayaz (Volkan Done, İzzet Ünver, Doğukan Ulu, Hüseyin Batuhan Duman, Perrin)

Setler: 25-23, 23-25, 26-28, 23-25

Süre: 125 dakika (30, 29, 34, 32)

27 Mart 2024
Ali Koç'tan TFF'ye gözdağı: "Bize ceza verirlerse bedelini öderler!"

Gazeteci Lube Ayar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yapılan sohbet toplantısının ayrıntılarını paylaştı.

2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a giderek ligden çekilmeyi değerlendirecek olan sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SPONSORLARIMIZDAN ONAY ALDIK"

Ali Koç, "Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik. 2 Nisan'da kongre üyelerimizle tüm ihtimalleri istişare edeceğiz. Bütün sponsorlarımızla görüştük, yazılı onaylarını aldık, biz neredeysek onlar orada olacaklar" dedi

"YURT DIŞINDAN TAKIM ALMAK İHTİMAL DAHİLİNDE"

Koç, "Kredilerimiz için bankalarla da görüşeceğiz. Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Alt lige inmek, bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek veya yurt dışında bir takım almak da ihtimal dahilinde.. Fakat bu kongrede netleşecek. Hangisini yapacağımızı şu anda kesin olarak söyleyemem. Fakat hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızı garanti ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan TFF'ye gözdağı: "Bize ceza verirlerse bedelini öderler!" - 1. Resim

"ANİ BİR KARARLA VEYA ÖFKEYLE SÖYLENMEDİ"

Trabzonspor maçı sonrası FBTV'de yaptığı açıklamadan bugüne kadar aynı duygu ve düşüncede olduğunu söyleyen Ali Koç, "Sakin olunsun deniyor. Biz son derece sakiniz. Yönetim kurulu üyelerimizle saatlerce konuştuktan sonra açıklama yaptım. O sözler ani bir kararla veya öfkeyle sarf edilmedi" dedi.

"BİZE CEZA VERİRLERSE VEBALİNİ ÖDERLER!"

Koç, olaylı Trabzonspor maçıyla ilgili "Yüzlerce insan sahaya inmişken bizim futbolcularımıza 'kavga etmeselerdi' deniyor. Kadıköy'de saha ortasında sevindiler, kalecilerini havalara attılar, hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Ama bizim futbolcularımıza 'Trabzon'da saha ortasında sevinmeselerdi' dediler. Bu olayı dikkatle izleyen bir uzman, 'Dua edin, maskeli adama karşı futbolcularınız sert bir karşılık verdi de sonradan sahaya girenlerin cesareti kırıldı' dedi. Bize ceza veremezler. Verirlerse de vebalini öderler"

#r-2940944,2940895#

27 Mart 2024
Son dakika! Dries Mertens sezon sonunda futbolu bırakacak mı? Resmen açıkladı

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir otelde kampa giren Galatasaray'da takımın yıldız orta saha oyuncusu Dries Mertens, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Mertens, bir gazetecinin, "Gösterdiği performansla takdir topluyor ama merak edilen tek şey Mertens seneye burada kalacak mı? Gelecek planı nedir?" şeklindeki sorusuna, son haftalarda bunu çok sıklıkla düşündüğünü belirtti.

"1 SENE DAHA DEVAM EDECEĞİM"

"Kesin kararı veremedim. Sanırım 1 sene daha devam edeceğim." diyen Mertens, "Keyif aldığım bir meslek ve sürekli de oynuyorum. Bir ağrım sakatlığım da yok. Neden olmasın. Burada olabilir. Başka yerde olabilir ama 1 sene daha devam edeceğim gibi duruyor." ifadelerini kullandı.

Süre bulmasıyla ilgili konunun teknik direktöre sorulması gerektiğini belirten Mertens, takımın sürekli birlikte oynadığı zaman daha iyi performans gösterdiğini kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde de iyi sonuçlar elde ettiklerini düşündüğünü anlatan Mertens, "Oturmuş, birbiriyle oynayan bir takım vardı. Kendi açımdan baktığım zaman da devam edebileceğimi, iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum." diye konuştu.

Son dakika! Dries Mertens sezon sonunda futbolu bırakacak mı? Resmen açıkladı - 1. Resim

"FENERBAHÇE DE BİZİM GİBİ ÇOK GOL ATIYORLAR"

Fenerbahçe ile girilen şampiyonluk yarışının sorulması üzerine Mertens, "Onların da iyi durumda olmasından çok mutluyum. Onlar da sezon başında çok fazla ve iyi transfer yaptı. İyi maçlar çıkarttılar. Bizim gibi rakiplere korku veriyorlar. Bizim gibi çok fazla gol atıyorlar. İyi bir savunma yapıyorlar. Biz de aynı şekilde iyi savunma yapıyor ve maçları bırakmıyoruz. Sonuna kadar devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"SNEİJDER BURAYA GELDİĞİNDE 30 YAŞINDAYDI"

Bir gazetecinin, "Siz teknik direktör olsaydınız Mertens'i mi Sneijder'i mı Galatasaray'ın ilk 11'inde oynatırdınız?" şeklindeki sorusuna Mertens, "Sneijder' derdim. Buraya geldiğinde 30 yaşındaydı. Ben 30'da hala Serie A'da oynuyordum. Buraya geldiğinde Sneijder fit durumdaydı." yanıtını verdi.

42 MAÇTA 8 GOL-11 ASİST

Dries Mertens, Galatasaray formasıyla bu sezon 42 maçta süre aldı. Mertens, bu maçlarda 8 gol atarken 11 de asist yaparak takımına katkı sağladı.

Performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran deneyimli oyuncu, 2022'de sarı-kırmızlı takıma bedelsiz olarak imza atmıştı.

Mertens'in Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

#r-2940937,2940960#

27 Mart 2024
Zaha: İlk senemde yüzde 100'ümü vermem beklenemez!

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir otelde kampa giren Galatasaray'da yıldız futbolcu Wilfried Zaha, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Zaha, sezon başından bu yana 47 maç oynadıklarını, bu maçların 14-15'inde ilk 11'de forma giyme şansı bulduğunu söyledi.

Sezon başında hazırlık kampı geçirmediğini ve sakat olduğunu belirten Zaha, "Uzunca bir süre oynayamadım. Buna rağmen 15 maça baktığımızda 9 gol attım. Sakatlıktan iyi bir geriş dönüş olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

"AVRUPA'DA EN İYİSİNİ YAPTIK"

Şampiyonlar Ligi'nde forma giymenin kendisi için inanılmaz bir deneyim olduğuna dikkati çeken Zaha, "Takım olarak Avrupa'da en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Avrupa'nın en iyi kulüplerine karşı oynadık. Takım deneyimi de burada devreye girdi. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaptığımız düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Antalya kampının oyuncuları birbirine daha fazla yakınlaştırdığını anlatan Zaha, "Kamplar genel olarak uzak duran oyuncuları birbirine yaklaştırır. Takımımızın Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar oyunumuzu devam ettirirsek şampiyon olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Zaha: İlk senemde yüzde 100'ümü vermem beklenemez! - 1. Resim

"İLK SENEMDE %100'ÜMÜ VERMEM BEKLENEMEZ"

Daha önce yıllarca İngiltere'de oynadığını anımsatan Zaha, herkesin sosyal medyada o dönemki performanslarını paylaştığı kaydetti. Galatasaray'da 4 aylık sakatlıktan kurtularak sahaya döndüğüne işaret eden Zaha, "O performans 10 yıllık bir çalışma ile olmuştu. Her şey bir anda olmuyor. İlk senemde Galatasaray'da yüzde 100'ümü vermem beklenemez. Bu zaman alan bir şey." değerlendirmesinde bulundu.

Zaha, Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu, eşi ve oğlunun inanılmaz vakit geçirdiğini vurguladı.

#r-2940937,2940744#

27 Mart 2024
Semih Kılıçsoy için flaş sözler: "O lafları ettiyse bir daha gelmesin!"

TFF 2. Lig ekibi Menemen FK'yı çalıştıran deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynanan özel maçta aldığı 6-1'lik mağlubiyeti ve Semih Kılıçsoy krizi hakkında Skorer'e açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural'ın açıklamaları şu şekilde:

"TÜRKİYE'DEKİ EN KÖTÜ HASTALIK BU"

"İki tane hazırlık maçı oynandı ve bunların sonuçları eleştiriliyor. İlk maç biraz daha olumluydu. İkinci maçta sonuçta 6-1'lik skor çok kabul edilebilir bir sonuç değil. Hazırlık maçı bile olsa. Ama şöyle bakmak lazım; Daha 3-4 gün öncesine kadar Montella çok iyi bir antrenörken 4 gün sonra çok kötü bir antrenör diye yorumlamak doğru olmaz. Genelde takım hücuma çıkarken top kaptırıyor maalesef. Türkiye’deki en kötü hastalık bu. Futbol, yüzde 65 duran toplardan gol yersiniz der. Yüzde 20 siz atağa çıkarken kaptırdığınız toplar gol olur. Yüzde 15’te oturmuş bir savunmada rakibin kendi becerisi ile size attığı goldür. Milli takımın yediği goller böyle goller değil. Bunları çözmek mümkün."

Semih Kılıçsoy için flaş sözler: "Eğer o lafları ettiyse bir daha gelmesin!" - 1. Resim

"MİLLİ TAKIMIN ÇOK GENÇ BİR YAPISI VAR"

"Şimdi gençlik var deniliyor ama ben futbolda gençlik yaşlılık diye ayırmayı çok doğru bulmuyorum. 42 yaşında da bir insan futbol oynayabiliyor artık. Önemli olan tasarlanan şeyin sahada uygun hale gelip gelmediğidir. Milli Takım bunu maalesef bu hazırlık maçlarında sahaya yansıtamadı. Tabii kadroda değişiklikler oluyor. Milli takımın çok genç bir yapısı var. Adama sorarlar o zaman niye gençleri seçiyorsun daha olgunları niye seçmedin. Burası kulüp takımı değil ki. Uzun yıllar bu nesille oynayacağım diye bir şey yok. Kim o anda bu işi doğru yapıyorsa yaşına başına bakmadan bir kadro oluşturulur."

"BU YENİLGİNİN ERKEN OLMASI POZİTİF YANSIYABİLİR"

"Bunun erken olması iyi oldu. Çözümler düşünülür ve bir musibet bin nasihatten daha iyidir derler. Bu mağlubiyetin erken olması, çözümler adına, takımı daha pozitif yönlendirmek adına neden olabilir. O yüzden fazla abartmamak lazım. Bakalım Avrupa Şampiyonası’nda ne olura bakalım. Grupta Gürcistan, Çekya, Portekiz var. Tabii Portekiz burada favori gözüküyor ama onların da kadroları yaşlandı artık. Dolayısıyla şansımız var. Önemli olan turnuvaya konsantre olmak, hazırlık maçlarına eyvah demek doğru olmaz."

Semih Kılıçsoy için flaş sözler: "Eğer o lafları ettiyse bir daha gelmesin!" - 2. Resim

"SEMİH O LAFLARI ETTİYSE BİR DAHA DA GELMESİN"

"Semih Kılıçsoy’a en son yapılan tavır tartışılıp duruluyor. Adamı getirdin sonra niye yolladın derler falan gibi. Hoca da izah etmeye çalışıyor. Bu konu gündemi bayağı meşgul etti. Burası milli takım. Antrenör böyle uygun görmüşse ne var yani? Ne oluyor bu namus davası mı? Ümit Milli Takım mahalle takımı mı? Kendi yaş gruplarının oynadığı bir takım. Daha bir dakika bu çocuk pırıl pırıl. 'Beni buradan alın götürün. Ben burada durmak istemiyorum' dediği söyleniyor. Eğer bu lafları dediyse onu alıp götürsünler, bir daha da gelmesin. Burada ufacık bir konuda antrenörü bu kadar yıpratmanın bir alemi yok. Adamın bütün konsantrasyonunu bozuyorlar. Denildiği gibi bir menajer tavsiyesi ile bu işi yaptıysa ama o zaman Montella’nın orada 1 dakika durmaması lazım. Ancak bunun dışında onun bu davranışına böyle tepki göstermenin de bir alemi yok."

Semih Kılıçsoy için flaş sözler: "Eğer o lafları ettiyse bir daha gelmesin!" - 3. Resim

"KALECİDEN YANA SIKINTIMIZ YOK"

"Kaleciden yana sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Yetersiz değiller. Futbolda bazen bazı şeyleri anlatamazsınız. Bu milli maça da böyle bakmanız lazım. Her olumsuz sonuçta eyvah mantığına girmememiz lazım. Milli maçları hazırlık maçı diye de ayırmamak lazım. Senede kaç maç oynuyorsunuz zaten. İnsanlar fikir sahibi oluyor bu sefer de acımasızca eleştiriyorlar. Bu arada ben şunu deneyeyim bunu deneyeyim derken , tamam dene ama, denerken de çok aşırıya kaçma. Sanırım Montella’da bu konuda bir dahaki hazırlık maçlarında daha farklı davranır. Bu 6-1'lik sonuçta hocayı farklı eleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Buraya kadar gayet iyi sonuçlar ve oyunlarla gelmiş. Ancak futbol böyle bir oyun... Çok iyi oynayan her zaman kazanmıyor. Burada acımasız eleştiriyi bir kenara koyup milli takımı hem ruhsal hem fiziksel bu turnuvaya hazırlamamız lazım. Çünkü orada küçükte olsa bir avantajımız var. Evimizde oynayacağız. Stadyumu Türkler dolduracak, bu da bir avantaj."

#r-2940816,2940804#

27 Mart 2024
Trabzonspor'dan çifte transfer hamlesi!

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren ve bazı oyuncularla anlaşma aşamasına gelen Trabzonspor, İngiltere'de Southampton'da forma giyen defans oyuncusu Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangers ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için çalışmalarını sürdürüyor.

TRABZONSPOR'DAN CALETA-CAR HAMLESİ

Southampton'un Premier Lig'de küme düşmesi ve küçülmeye gitmesi üzerine sezon başında Fransa'nın Olimpik Lyon takımına kiralık olarak transfer olan Duje Caleta-Car'ı bordo-mavili kulüp de istemişti. Oyuncunun sezon sonunda İngiltere’ye dönmesi halinde Trabzonspor, Southampton kulübüyle görüşmelerine hızlandıracak.

İNGİLİZ KULÜBÜYLE İLİŞKİLER İYİ

Karadeniz ekibi, sezon başında İngiltere’nin Southampton takımından Orsiç ve Onuachu'yu transfer etmişti. İngiliz kulübü ile ilişkilerini iyi seviyede tutan Trabzonspor, İngiliz kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hırvat stoperi bu kez Trabzon’a getirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'dan çifte transfer hamlesi! - 1. Resim

LUNDSTRAM İÇİN İKNA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Trabzonspor, İskoç ekibi Rangers'ta forma giyen Borna Barisic’in ardından aynı takımda oynayan merkez orta saha oyuncusu John Lundstram için de temasını sürdürüyor.

Mayıs 2024’te İskoç takımıyla sözleşmesi sona erecek olan İngiliz oyuncu için anlaşma zemini arayan bordo-mavililer, 30 yaşındaki futbolcuyu, İngiltere dışına çıkarmak için ikna etmeye çalışıyor.

Trabzonspor'dan çifte transfer hamlesi! - 2. Resim

FORVETE HECTOR HERNANDEZ

Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Nijeryalı futbolcu Paul Onuachu'nun geleceği sezon sonu netlik kazanacak.

Forvet konusunda işi sıkı tutan ve geçtiğimiz sezonlar yaşanan sıkıntıları tekrar yaşamak istemeyen bordo-mavili kulüp, Portekiz ekiplerinden Chaves forması giyen Hector Hernandez’i yakın takibe aldı.

Sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 25 maçta, 13 gole imza atarak iyi bir sezon geçirdi. İspanyol futbolcu, forvet, sağ kanat ve sol kanatta da oynayabiliyor.

Trabzonspor'dan çifte transfer hamlesi! - 3. Resim

CAMARA, MASAOURAS VE SALİH UÇAN DA LİSTEDE

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sezonun sona ermesiyle tamamlamak isteyen Trabzonspor, sözleşmeleri 2024 yılında sona erecek oyunculara ağırlık vermiş durumda.

Tecrübeli ve genç isimlerle birlikte hazırlık dönemine girmeyi hedefleyen Karadeniz ekibi, bu doğrultuda sezon sonu Olimpiakos ile sözleşmeleri bitecek olan Mady Camara, Georgios Masouras, yine sezon sonu Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan'ın Karadeniz ekibiyle isimleri anılıyor.

Orsic'in dönmesiyle birlikte ortaya koyacağı performans ise ön bölge transferinde etkili olacak.

#r-2940722,2940533,2940493,2940328#

27 Mart 2024