Tgrt Haber
25 Mart 2016 13:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Hüsnü Şenlendirici öldü mü, Hüsnü Şenlendirici öldü haberi gerçek mi

Hüsnü Şenlendirici öldü haberi gündemi sarstı. Peki Hüsnü Şenlendirici öldü haberi gerçek mi, Hüsnü Şenlendirici öldü mü, Hüsnü Şenlendirici hayatını kaybetti haberi gerçek mi, Hüsnü Şenlendirici kimdi, detayları sizin için bir araya getirdik.

Hüsnü Şenlendirici öldü mü, Hüsnü Şenlendirici öldü haberi gerçek mi
hüsnü şenlendirici, hüsnü şenlendirici öldü mü, hüsnü şenlendirici öldü, hüsnü şenlendirici öldü gerçek mi, hüsnü şenlendirici hayatını kaybetti, hüsnü şenlendirici kimdir,

Hüsnü Şenlendirici öldü haberi gündemi sarstı. Peki Hüsnü Şenlendirici öldü haberi gerçek mi, Hüsnü Şenlendirici öldü mü, Hüsnü Şenlendirici hayatını kaybetti haberi gerçek mi, Hüsnü Şenlendirici kimdi, detayları sizin için bir araya getirdik. Sosyal medyada sıkça gördüğümüz sanatçıların öldü mü haberlerine bir yenisi mi ekleniyor. Yoksa Hüsnü Şenlendirici gerçekten vefat mı etti? Şu an bu konuyla alakalı net bir bilgi olmasa da internette özellikle twitterda hızla yayılan bir bilgi var. Herkes merak içinde bu konuyu merak ediyor. Şu anda sanatçı tarafından ve resmi bir açıklama söz konusu değil, bu sebepten daha önceki troll haberlerden birisi olabileceği tahmin ediliyor. Size bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

İşte twitterdan bazı mesajlar…

@blue_gulay Hüsnü şenlendirici öldü haberi vardı kayboldu..ne oldu ki?

@Cubitim Ne diyosunuz ya Hüsnü Şenlendirici vefat mı etmiş nasıl ya?

@tuhafkadin Hüsnü Şenlendirici ölmüş diyolar?

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ KİMDİR?
Hüsnü Şenlendirici, müzik geleneğine sahip bir ailenin çocuğudur. Dedeleri Hüsnü Şenlendirici (klarnet, trompet) ve Fahrettin Köfeci (klarnet) ve babası Ergün Şenlendirici (trompet) gibi o da 5 yaşında klarnet çalmaya başlamıştır. Özellikle 12 yaşına kadar Ege ve Anadolu’nun çeşitli kültürleriyle müzikal yolculuğa çıkar. 1988’de İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitim Bölümüne girer, 4 yıl sonra okuldan ayrılır. Vurmalı çalgılar ustası Okay Temiz’in o yıllardaki “Magnetic Band” grubu ile çalmaya başlayan Şenlendirici, grupla birlikte yüzlerce festivalde Türkiye’yi temsil eder. O sırada, “Embrio” grubunun albüm kaydında çalar ve birlikte turneye çıkarlar. Aynı zamanda, babası Ergun Şenlendirici’nin 6 kişilik grubu Laço ile yurtdışında birçok önemli festivallere de katılan Şenlendirici, profesyonel müzik yaşamına böyle devam eder. Başta Türk Müziğinin çeşitli dallarındaki sanatçılar olmak üzere, Türk Pop ve cazının önemli sanatçılarına sahne ve albüm kayıtlarında eşlik eder.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...